VIRALLINEN NIMIKivisen HurmuriROTUsuomenhevonenKASVATTAJAReijo Kivinen FIN
LEMPINIMIHuruVÄRIpunarautiasOMISTAJAViivi L.
SYNTYMÄPÄIVÄ + IKÄ01.01.2006     SÄKÄ151 cmKOTITALLICecilié Stud
SUKUPUOLIruunaMERKITlsi, yhv, mej vsk & vko, mtj jvko REKISTERINUMEROVH-33163


ERJ-III-palkittu joulukuun tilaisuudessa 2007 pistein 102
YLA3-palkittu lokakuun tilaisuudessa 2007 pistein 88
YLA2-palkittu huhtikuun tilaisuudessa 2008 pistein 127
SLA I-palkittu helmikuun tilaisuudessa 2008 pistein 90


LYHYT HISTORIIKKI

Hurun on uuden vuoden 2006 lapsi, jonka ostin kasvattajiltaan Kivisiltä lähes seitsenvuotiaana, peruskoulutettuna ja aivan hieman kisanneena. Kiviset ovat erittäin vahvaluontoisia kasvattajia, ja myyntisopimukseen kuuluikin, että ori ruunataan saapumisen jälkeen ja jalostukseen on käytössä seitsemän pakastetta. Näin he kuulemma takaavat, ettei Hurusta tule varsakonetta - luottamus ostajaan heillä kyllä kuulemma on, mutta periaatteistaan he pitävät kiinni - ihailtavaa jämeryyttä. Hurun valitsin Ceciliéen juuri sen vuoksi, että pojalla on oikein ihana ja rakastettava luonne - Hurulla on aina jalat maassa ja hieno, kiltti luonne paikallaan.

HURU - RAKASTETTAVA RUNORATSU

Huru on täynnä rakastavan lempeää voimaa, josta pienen osan voit kokea hellinä pukkauksina kainaloon tai upean lämpimän katseen kohdatessa katseesi. Jos hevonen osaisi runoilla, olisi Huru runoilija, sillä pojalla tuntuu olevan uskomaton mielikuvitus ja herkkyys kohdallaan - jopa ruunaksi herra on luonteeltaan todella rauhallinen, rento ja reippaan rehellinen.

Tallin kätköissä Huru seisoo rauhallisesti paikallaan kävellessäsi ohi, mutta huomaat korvien ja katseen seuraavan salaa liikkeitäsi. Pysähdyt tuon komean ilmestyksen karsinan eteen ja melkein säikähdät, kun ruuna liikahtaakin sinua kohti lempeän päättäväisin askelin ja korvat höröllä. Mietit, perääntäkö vai ei, mutta päätät uskaltaa katsella Hurua hetken. Säpsähdät ja saat vaivoin tukahdutettua kiljahduksen, kun naurahdan selkäsi takana ja sanon hei. 'Et kai sä vaan säikähtänyt? Mä huomasin, että sulla ja Hurulla oli selvästi jotain meneillään.' Epäröit sanoa mitään, ja punastut hieman. 'Ei se vielä mitään, Huru on vähän tällainen meidän hurmaajapoika. Et ole ensimmäinen, jonka se on lumonnut tuolta karsinan pohjalta..' isken silmää ja kerron nopeasti, mistä Huru on kotoisin avatessani karsinan oven. Huru tulee pukkaamaan kainalooni ja sinäkin uskaltaudut karsinan puolelle. 'Rapsuta vain, ei Huru pure tai pelkää', sanon ja rapsutan Hurua korvan takaa. 'Ainut pahe, mikä pojalla on, on potkiminen, eikä se sitäkään tee pahalla.' Mietit itseksesi, että tuosta pojasta on vaikea tosiaankaan kuvitella mitään pahaa, ja vakuutut sen vilpittömän rehellisestä katseesta.

Iltapäivän puolella bongaat samaisen ruunan oritarhoilta. Siellä Huru seisoo aivan omissa oloissaan, ja nyt uskaltaudut lähemmäs katsomaan. Ennen kuin pääset tarhalle asti, talutan ohi Ellaa treeneistä. Katselet valppaana Hurun reaktiota, mutta ruunahan ei edes vaivaudu näyttämään kiinnostuneelta - korvat hörössä poika katselee maailman menoa. Ohi kävellessäni huikkaan, että samanlainen tämä poika oli oriaikoinaankin vielä, eli eipä ole ruunaus muuttanut poikaa millään tavalla. Käyt katselemassa Hurua vielä lähempää ja seurailet herran kommunikointia viereisen tarhan oriin kanssa. Todella rauhallisesti Huru siellä seisoo, ja päätät jatkaa matkaa muualle.

Ilta alkaa lähestyä hämärän aikaa, ja huomaat, että kävelen ohi Hurun kanssa. Nappaan sinut mukaani laittamaan varusteita kuntoon - menisin vielä maneesiin treenaamaan pojan kanssa koulukuvioita ennen hevosten sisälle hakua. Me menemme tallin puolelle, sillä ulkona on jo viileää, ja talutat Hurun sisään sillä välin, kun haen pojan harjapakin. Huomaat, että Hurulla on hieno, ilmava käynti ja että poika kävelee juuri oikein ja reippaasti vierelläsi. Minä pyyhällään satulahuoneesta käytävälle, jossa mietit, minne viedä poika, mutta sanon, että pistetään Huru kuntoon käytävällä. Hämmentyneenä katsot, kun otan riimunarun irti ja alan kaivaa laatikosta harjaa - Huru seisoo kuin naulattuna lattiaan uteliaan ja rauhallisen näköisenä - ei tietoakaan karkausyrityksistä tai sodan aloittamisesta hoitajan kanssa. Huomaan hämmentyneen ilmeesi, ja totean, että Huru on todella kiltti ja luottavainen. Minä luotan Huruun ja Huru luottaa minuun. Harjauksen ajan poika näyttää selvästi nauttivan ja kaviotkin herra nostaa ilmaan, kuin mitään ei olisi tapahtunut jo pienestä merkistä. Koko hoito kesti todella lyhyen aikaa, ja et voinut olla muuta kuin hämmästynyt pojan vakaasta luonteesta.

Seuraavaksi otan satulan ja suitset, jotka lupaat avuliaana laittaa Hurulle sillä välin, kun veisin hoitotarvikkeet paikoilleen. Asetat satulan aloillaan seisovan ruunan selkään ja laitat satulavyön sopivasti kiinni. Ennen suitsien laittoa innostut katselemaan ruunaa hetken ihan muuten vain, ja keskeytän sinut sanomalla hymyillen, että saa ne suitsetkin jo laittaa. Havahdut, ja laitat suitset helposti paikalleen. Pitää kyllä sanoa, että Huru on todella helppo hevonen hoitaa!

Seuraat meitä tallipihalle ja siitä maneesiin, jonne pojan talutan. Jäät katsomoon katselemaan lumoutuneena pojan liikkeitä alkukäynneistä avotaivutuksiin, pohkeenväistöihin ja kiemurauriin. Huru näyttää liikkuvan upean helposti Sannin alla todella pienin avuin, ja olevan melko herkkä suustaan, sillä ohjat saavat olla juuri sopivalla tuntumalla ja huomaat, että yritän pitää todella tarkkaa keskittymistä yllä. Hurun käynnin lisäksi myös ravi ja laukka ovat ilmavia ja kantavia, tasaisia mutta liidokkaita. Poika näyttää osaavan helppo A-tasoiset asiat oikein mallikkaasti, sillä sinusta näyttää siltä, ettei Sanni joudu tekemään kovinkaan paljon liikkeiden eteen. Kun sitten loppukäynnit on ratsastettu, tulet alas katsomosta ja taputan Hurua kaulalle hyvin tehdystä työstä. 'Huhhuh mikä treeni!' sanon, ja näytät entistä hämmentyneemmältä. 'Tiedän, että tuo on kovin helpon näköistä, mutta Huru vaatii hirvittävästi keskittymistä alle, jotta jaksaa työskennellä kunnolla. Tänään oli oikein hyvä päivä ja sain pidettyä tuntumankin koko ajan oikein sopivana - kuten varmaan huomasit, Huru on vähän herkkä suustaan.' Nyökyttelet vain ja seuraat tallin puolelle, jossa laitan Hurun vielä loppukuntoon ja pesaisen sienellä suurimmat hiet pois. Sanot moikat, ja lupaat tulla vielä katsomaan Hurua myöhemminkin.

Myös esteillä Huru toimii huomaamattomasti ratsastajan apujen mukaisesti. Välillä pojan hermot pettävät ja hätäily kostautuu, mutta pääosin herra on oikein mainio esteratsu ja intoa piisaa. Kilpailuissa Hurun käytös on moitteetonta, joskin välillä herra unohtuu hämmästelemään ihmislaumaa ympärillään. Koulukilpailuissa Hurun keskittyminen on aivan ratsastajan keskittymisen luokkaa (mikä saattaa vaihdella hyvinkin paljon) ja tulos on sitten sen mukainen - estekilpailuissa Huru valtaa kentän hyvällä määrällä energiaa ja luottavaisin askelin. Vaikkei tulos itse olisikaan aina maailman paras, on Hurun estesuoritus nähtävä kerta toisensa jälkeen.

KOULUTUSTASO Minut on koulutettu tasoille he A / 100 cm.

           
                 
           

Kuvien ottaja ei halua nimeään mainittavan - kopiointi ehdottomasti kielletty!


 
         Kivisen Hurmuri          Ramirei
sh-o, 155 cm
Pirtuliina
sh-t, 158 cm, KTK-II
Vihilän Aatu
sh-o, 151 cm, KTK-I
Neitoperhonen
sh-t, 153 cm
Ruosteprinssi
sh-o, 154 cm, KTK-II
Nomparellineiti
sh-t, 158 cm


Hurun isä, Ramirei oli oikein upea punarautias, joka periytti upeat piirteensä niin koulu- kuin esteradoiltakin. Ori on vielä melko nuori ja jatkaa kilpailukenttien valloitusta. Pirtuliina oli rakenteellisesti hieno tamma, KTK-II, mutta kilpailukokemukset jäivätkin sitten vähemmälle omistajien panostaessa tamman kauniina pitoon - lahjakkuus jäi käyttämättä hänen osaltaan. Vihilän Aatu oli kuitenkin toinen tapaus, jonka lahjakkuus todella käytettiin niin näyttely- kuin kilpailupuolellakin. 151 senttiä korkea orii kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla ja on edelleen vanhuuspäivillään omistajiensa ylpeys. Pirtuliinan isä Vahinkolaukaus ei nimestään huolimatta ollut vahinkovarsa vaan pikemminkin upean kasvatustyön tulos Pohjanmaalta, joka saavutti jopa kansainvälistä menestystä esteradoilla. Pirtuliinan emä Siniella oli 157-senttinen kaunis tamma, joka menehtyi trailerionnettomuudessa ennen suurempaa menestystä. Aatun isä Tähtivoitto oli puhtaasti KTK-I-palkittu orii, joka voitti kaikki näyttelyt, joihin hän ikinä osallistui. Kilpailumenestyksensä Aatu oli kuitenkin perinyt emältään Filmiinalta, joka oli niin koulu- kuin estekenttienkin taitaja alueellisella tasolla Lounais-Suomessa.

Neitoperhonen oli aikanaan varsinainen koulutykki, joskin menehtyi pian Hurun syntymisen jälkeen synnytyksen jälkeisiin komplikaatioihin. Ennen Hurua tämä neitokainen sai 3 tervettä varsaa ja periytti perussuomalaista luonnettaan eteenpäin. Ruosteprinssi taas oli upea ilmestys, 154 senttiä ja on luonteeltaan selvästi lähimpänä Hurua - vaikka kyllähän hän Ramireinkin puolelta on piirteitä saanut. Hieno hevonen niin muodoiltaan kuin liikkeiltäänkin, periytti piirteitään Neitoperhosen lisäksi 10 varsalle. Ruosteprinssin isä Rosvoroope oli päätoimiselta ammatiltaan poliisiratsu, sivutoimenaan herra valloitti koulukenttiä hyvällä menestyksellä. Hyvästä luonteestaan johtuen herra astutti maailmaan 15 jälkeläistä, joista suurin osa myytiin kuitenkin ulkomaille. Ruosteprinssin emä Prinsessa Rosella oli nimensä mukaisesti kaunis suomenhevonen, 156 senttiä korkea ja kantakirjattu hienosti toisella palkinnolla. Hänen esteuransa päättyi jalkavammaan, mutta jatkoi sinnikkäästi eläkepäiviinsä asti harrastehevosena. Nomparellineiti on jäänyt melko tuntemattomaksi Hurun sukutaulussa - tiedetään kuitenkin, että hänen isänsä Nomparelli oli mainetta niittänyt lappalaisratsu koulupuolelta ja emänsä Neiti-Kulta esteratsu huippuunsa hiottuna aivan pääkaupunkiseudulta.

VALMENNUKSET
7.11.2007 - Cecilie Riders, valmentajana Tidam, he B-he A
- Kokonaisuudessaan tuntinne sujui oikein hyvin. Temponvaihtelut sujuivat näpsäkästi ja teillä oli selkeästi yhteinen sävel, jota seurasitte. Huru alkoi myötäämään kauniisti kaulastaan ja käyttämään selkäänsä oikein lopputunnista kun olimme saaneet tehtyä paljon yhteisiä harjoituksia. Jos jossain teidän kannattaa olla tarkkana, niin siinä, että Huru kulkee pohkeenväistössä suorana liikettä vastaan päin asettuneena. Monesti se oppi myös ennakoimaan harjoitusta, ja tarjosi väistöä ihan ennen aikojaan. Tälläisissä tapauksissa kannattaa pitää raippa sisäkädessä vaikka sitä ulkokädessä enemmän tarvitsisikin, sillä on myös tärkeää, että hevonen kuuntelee apujasi tarkasti. Peräänanto löytyi heti kun nostimme ensimmäiset laukat, tätä se olisi ehkä kaivannut jo alkutunnista. Sillä on hyvä, tosin vielä vähän epätasapainoinen laukka, jota saatte hyvin harjoiteltua laukkaamalla suorilla urilla, sekä myöhemmin myös vastalaukkaharjoituksin.
Istut selässä muuten hyvin ja tasapainoisesti, ja käytät painoapuja hyvin. Olette hyvä pari!

30.12.2007 - Ciar Dressage, valmentajana cirith, he C-he A
- Kivisen Hurmuri oli aluksi vähän haluton työskentelemään eikä se olisi jaksanut keskittyä valmennukseen. Näytit kuitenkin olevan tottunut tällaiseen ja sait hevosen nopeasti kuuntelemaan apujasi ja tekemään töitä, olet selvästi ratsastanut paljon ruunalla. Vastalaukat sujuivat hyvin, mutta lisäyksissä oli aluksi vähän ongelmia - hevonen unohti kokonaan tahdin ja tuntuman ja lähti kiitämään. Aikansa harjoiteltuanne nekin kuitenkin paranivat huomattavasti.

JÄLKIKASVU
Hurusta on jäljellä oriajoista 8 pakastetta. Nämä käytetään vain koulu- tai esteratsastuspainotteisille EVM-sukuisille suomenhevostammoille omistajan harkinnan mukaan.

15.09.2007 sh-t Sannin Suometar YLA2 (e. Ikuisuus Eilisestä YLA2, SLA-I)
25.10.2007 sh-t Sannin Helmiäinen (e. Meitin Pipsa KRJ III)
02.11.2007 sh-o Sannin Hurumuru (e. Erilan Vilma YLA3, KRJ III, SLA I)
20.11.2007 sh-o Sannin Hessu (e. Erilan Vilma YLA3, KRJ III, SLA I)
01.01.2008 sh-t Sannin Harhaluulo (e. Mirella POP, KRJ III)
29.01.2008 sh-o Sannin Uniikki (e. Ikuisuus Eilisestä YLA2, SLA-I)
18.02.2008 sh-t Monumentin Hulina (e. Ilona)


Huru löytyy ainakin näiden "lastenlastensa" sukutauluista: Karmiinin Kasvoton, Karmiinin Koijatar, Karmiinin Kahlekuningas, Hämypuron Justus, Hämypuron Hyvältä Näyttää, Hämypuron Rallekas, Hämypuron Adalmiina, Violan Vappu, Karmiinin Kukkuluuruu, Fiktion Minttu, Fiktion Leevi.

KILPAILU-URA

Katso rankingpisteeni ja ominaisuuspisteeni täältä! Olen koulu - ja estepainotteinen ruuna. Merkitsemme vain avoimien kilpailuiden sijoitukset kalenteriin.

SIJOITUKSET:
1260907KRJkouluratsastuskilpailuthe BCaberium4/70
2280907KRJkouluratsastuskilpailuthe BMörkövaara6/70
3240907KRJkouluratsastuskilpailuthe ACecilie Riders1/17
4250907KRJkouluratsastuskilpailuthe CCecilie Riders1/11
5071007KRJkouluratsastuskilpailuthe BHiljaisuus2/30
6061007KRJkouluratsastuskilpailuthe CHiljaisuus3/25
7121007KRJkouluratsastuskilpailuthe CTuli Pesä4/30
8121007KRJkouluratsastuskilpailuthe BTuli Pesä1/30
9290907KRJkouluratsastuskilpailuthe CMemorable1/30
10240907KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu5/35
11300907KRJkouluratsastuskilpailuthe BRomulus5/40
12021007KRJkouluratsastuskilpailuthe BRomulus1/40
13171007KRJkouluratsastuskilpailuthe AKiaisas5/50
14181007KRJkouluratsastuskilpailuthe ARR7/70
15201007KRJkouluratsastuskilpailuthe CRR2/64
16081007KRJkouluratsastuskilpailuthe AMörkövaara1/70
17201007KRJkouluratsastuskilpailutkür he ANerian2/40
18151007KRJkouluratsastuskilpailuthe BKK Cámoren3/50
19171007KRJkouluratsastuskilpailuthe AMaple Hill's Warmbloods2/30
20171007KRJkouluratsastuskilpailutva BMaple Hill's Warmbloods5/30
21211007KRJkouluratsastuskilpailuthe BMörkövaara2/145
22301007KRJkouluratsastuskilpailuthe BHamilton4/70
23081007KRJkouluratsastuskilpailuthe ACecilie Riders1/17
24091007KRJkouluratsastuskilpailuthe ACecilie Riders3/16
25181007KRJkouluratsastuskilpailutva AWettlauf8/199
26061007KRJkouluratsastuskilpailuthe CCecilie Riders2/19
27061007KRJkouluratsastuskilpailuthe BCecilie Riders2/18
28061007KRJkouluratsastuskilpailuthe ACecilie Riders3/18
29251007KRJkouluratsastuskilpailuthe BCecilie Riders2/15
30031107KRJkouluratsastuskilpailutva AYavannie Arabians4/34
31201007KRJkouluratsastuskilpailuthe AMisselwaithe4/40
32141007KRJkouluratsastuskilpailuthe CRivendel3/29
33041107KRJkouluratsastuskilpailutKN SDalayá8/91
34021107KRJkouluratsastuskilpailuthe ABellicose5/35
35151107KRJkouluratsastuskilpailuthe BKenton Ponies2/20
36071107KRJkouluratsastuskilpailuthe AKatvusto3/22
37041107KRJkouluratsastuskilpailuthe ACecilie Riders2/42
38041107KRJkouluratsastuskilpailuthe BCecilie Riders6/45
39041107KRJkouluratsastuskilpailutKN SRistiriita1/53
40181107KRJkouluratsastuskilpailuthe BConquérant6/36
41151107KRJkouluratsastuskilpailuthe CCecilie Riders4/44
42150108KRJ-CUPkouluratsastuskilpailuthe BKRJ-CUP / Romulus25/316
       
1240907ERJesteratsastuskilpailut90 cmMörkövaara4/134
2011007ERJesteratsastuskilpailut90 cmUnafraid1/40
3250907ERJesteratsastuskilpailut40-60 cmCecilie Riders3/20
4280907ERJesteratsastuskilpailut80-100 cmCecilie Riders1/18
5230907ERJesteratsastuskilpailut50 cmRinteen Kisakeskus3/15
6200907ERJesteratsastuskilpailut100 cmShiawase8/89
7221007ERJesteratsastuskilpailut90 cmCecilié Stud2/76
8081007ERJesteratsastuskilpailut100-110 cmCecilie Riders2/15
9091007ERJesteratsastuskilpailut40-60 cmCecilie Riders2/15
10101007ERJesteratsastuskilpailut80 cmMt Ramona3/50
11051007ERJesteratsastuskilpailut70 cmShereca4/55
12051007ERJesteratsastuskilpailut60 cmOrilaakso3/40
13300907ERJ-CUPesteratsastuskilpailut80 cmERJ CUP5/293
14141007ERJesteratsastuskilpailut80 cmDream World Stud4/30
15061007ERJesteratsastuskilpailut90 cmMörkövaara4/80
16061007ERJesteratsastuskilpailut100 cmMörkövaara2/80
17141007ERJesteratsastuskilpailut100 cmMistdown1/50
18211007ERJesteratsastuskilpailut60 cmHelähdys3/22
19261007ERJesteratsastuskilpailut80-100 cmCecilie Riders2/20
20261007ERJesteratsastuskilpailut80-100 cmCecilie Riders2/20
21261007ERJesteratsastuskilpailut60-80 cmCecilie Riders2/20
22261007ERJesteratsastuskilpailut80-100 cmCecilie Riders1/20
23300907ERJesteratsastuskilpailut90 cmMemorable2/30
24201007ERJesteratsastuskilpailut70-80 cmYatmor3/117
25171107ERJesteratsastuskilpailut40-60 cmCecilie Riders3/54
26171107ERJesteratsastuskilpailut80-100 cmCecilie Riders2/60
27261007ERJesteratsastuskilpailut80 cmRiimulan Ratsutalli3/40
28311007ERJesteratsastuskilpailut110-120 cmVadelmankukka5/50
29311007ERJesteratsastuskilpailut110 cmMidgårds1/40
30291007ERJesteratsastuskilpailut90 cmPikku Tunarit4/35
31051107ERJesteratsastuskilpailut120 cmKatvusto3/25
32031107ERJesteratsastuskilpailut100 cmKatvusto3/25
33041107ERJesteratsastuskilpailut100 cmKatvusto1/25
34161007ERJesteratsastuskilpailut110-120 cmKiaisas1/50
35051007ERJesteratsastuskilpailut60 cmOrilaakso3/40
       
1031107VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders1/18
2131107VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders1/7
3211007VVJvaljakkoajokilpailutnov tarkCresendo2/13
4120108VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders4/20
5140108VVJvaljakkoajokilpailutvaat koulukKaRa2/12
6310508VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdYountville4/20
7270708VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdKaRa4/33
8010808VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdPVR3/14
       
1111107KERJkenttäratsastuskilpailutharrCecilie Riders3/24
2111107KERJkenttäratsastuskilpailutaloittCecilie Riders1/12
3111107KERJkenttäratsastuskilpailutaloittCecilie Riders3/14
4110108KERJkenttäratsastuskilpailutCCI/CIC**Cecilie Riders4/37
5210108KERJkenttäratsastuskilpailuttutustSR1/25
       
1131207WRJwesternratsastuskilpailutvaativa trailSEA5/75
2141207WRJwesternratsastuskilpailutvaativa reiningSEA4/96
3140108WRJwesternratsastuskilpailuthelppo west. ridingArwyn2/24
4140108WRJwesternratsastuskilpailuthelppo reiningArwyn4/24
5160808WRJwesternratsastuskilpailuthalterKaRa4/62
6160808WRJwesternratsastuskilpailutwestern ridingKaRa8/94
7220808WRJwesternratsastuskilpailutwestern horsemanshipKaRa2/62
8290808WRJwesternratsastuskilpailutwestern horsemanshipKaRa6/78


KISAT 23.6.2008 lähtien, ei sijoituksia yllä olevassa listassa!

05.06.2008 - VVJ - noviisi kestävyyskoe hevosvaljakoille (lyhyt arvonta) - CeRi - 10/17
05.06.2008 - VVJ - noviisi kestävyyskoe hevosvaljakoille (lyhyt arvonta) - CeRi - 4/17
05.06.2008 - VVJ - noviisi kestävyyskoe hevosvaljakoille (lyhyt arvonta) - CeRi - 7/17
05.06.2008 - VVJ - vaativa yhdistetty (lyhyt arvonta) - Katvusto - 16/25
05.06.2008 - VVJ - vaativa yhdistetty (lyhyt arvonta) - Katvusto - 17/25
05.06.2008 - VVJ - vaativa yhdistetty (lyhyt arvonta) - Katvusto - 6/25
05.06.2008 - VVJ - vaativa yhdistetty (lyhyt arvonta) - Katvusto - 1/25
07.06.2008 - KERJ - CCI/CIC** (a-rata, hevoset) (lyhyt arvonta) - CeRi - 21/37
10.06.2008 - KERJ - CCI/CIC* (a-rata, avoin) (lyhyt arvonta) - Tendenz - 2/15

ARVOSTELUJA

Jos Hurun arvioiminen kiinnostaa, mailaathan kyseisen tuotoksen omistajan sähköpostiin! Kiitokset kaikille!

Jenna H. 18.9.:
Kivisen Hurmuri, eli Huru edustaa aitoa suomalaista puttemaisuutta ruunaleiman kera! Lempeä ja hyväliikkeinen pojannappula hurmaa jokaisen. Silkin pehmeällä, tuuhealla harjallaan, sekä vaihde viitosella ruuna pistelee menemään nähtävästi niin kotioloissa kuin kilparadallakin. Voi vain uneksia. Hyvää hyppykapasiteettia käy myös kateeksi. Kaunis, ilmeikäs pää suloisine korvineen tekee mahtavan loppusilauksen. Mukavan värin saanut poika ihanalla olemuksellaan on halittava tapaus.


Sivuilla esitelty hevonen on virtuaalihevonen ja täysin mielikuvituksen tuotetta. Hevosen tiedot eivät liity mitenkään mahdollisiin kuviin, ja kaikki yhtäläisyydet oikeisiin hevosiin ovat puhdasta sattumaa. This horse is a Sim-Game horse - nothing exist in real life. If something matches with real life, it's only a pure coincidence and this Sim-Game horse doesn't have anyhing to do with the horse in photographs on this page. What is this?