VIRALLINEN NIMISannin IkineitoROTUsuomenhevonenKASVATTAJACecilié Stud
LEMPINIMIInkaVÄRIrtOMISTAJAViivi L.
SYNTYMÄPÄIVÄ19.08.2007       SÄKÄ159 cmKOTITALLICecilié Stud
SUKUPUOLItammaMERKITtähtiREKISTERINUMEROVH-32622

 
INKA - HELLYYTTÄVÄ SISUPUSSI

Inka on aikamoinen pakkaus. Vaikka tältä suomineidolta löytyykin sisua vaikka muille jakaa, on kyseinen tamma silti samalla maailman hellyyttävin olento. Sisupussiinkin voi kiintyä, uskokaa tai älkää - enemmän kuin mihinkään muuhun maailmassa. Kenkkuina päivinä neiti saa kokeneimmankin hevosenkäsittelijän huokaamaan helpotuksesta tavallisen hoitourakan päätteeksi, mutta parhaina päivinä tamma antaa läheisille ihmisilleen roppakaupalla ilon aiheita.

Tallikäyttäytyminen on Inkalle välillä vähän hankalaa. Vaikka neiti onkin yleensä jalat maassa kulkeva persoona, on sille erittäin vaikeaa esimerkiksi karsinapaikan vaihto. Tämä huomattiin jo sen nuoruusvuosina myydessämme tamman pois Sateettomaan, jonne sopeutuminen vei aikaa - ensimmäiset päivät ja viikot neiti kolisteli karsinassaan minkä ehti ja ei oikein tiennyt, miten päin olla. Ihmisten tullessa karsinaan normaalisti niin ystävällinen tamma saattoi vihoitella käsittämättömästi. Myöhemmin huomattiin, että se taisi vain olla eroahdistusta - aina kasvattajan vierailuilla Inka oli niin hyvää tyttöä, kuin vain voi olla. Kun kuukausi oli kulunut, neiti alkoi selvästi näyttää parantamisen merkkejä ja uskalsin olla käymättä vierailuilla niin usein luottaessani uuden omistajan kanssa käymiini keskusteluihin. Valitettavasti kuitenkin vuoden kuluttua uusi omistaja joutui luopumaan Inkasta, minkä tiesin heti tuovan ongelmia. Trailerissa Inka oli juuri niin itsepäinen kuin uskoinkin, mikään ei ollut muuttunut: traileriin viedessä nousulava oli niin pelottava, koliseva kapistus, että rekkaan astuminen ei luonnistunut sitten millään. Neitokainen osoitti mieltään luomalla taas sellaisen shown, että uskon edellisen omistajan olleen salaa iloinen "päästessään eroon" Inkasta - vaikka hän kyllä muuta paljon vakuuttelikin, sillä hetkellä oli itselläkin aika epätoivoinen olo. Kun traileriin sitten päästiin, alkumatkasta kuului aikamoista kolistelua, mutta puolimatkassa pysähtyessämme neiti rouskutteli jo tyytyväisenä heiniään. Kotona rannikolla sitten trailerista tullessa neiti yritti aloittaa taas temppuilua; tällä kertaa kuitenkin saatiin homma pidettyä aisoissa ja Inka tuli melko vähällä houkuttelulla ulos. Jälkeenpäin kyllä ollaan huomattu, että aina poistulo ei suju niin auvoisesti.

Tullessaan ulos trailerista Inka katseli uteliaan oloisena ympärilleen ja tunnistikin selvästi paikan - Pohjola-talliin talutettaessa neiti oli selkeästi kuitenkin ymmällään hevospaljoudesta. Karsinapaikakseen tamma sai kolmannen karsinan pitkältä käytävältä, Mimmin ja Vilman välistä, mutta oli heti nyreänä kun hänet jätettiin hetkeksi yksin karsinaan - takaisin tullessani Eve oli huomannut pahemmanlaatuista kolistelua ja käynyt rauhoittelemassa tammaa. Ensimmäiset päivät olivat vaikeita, vaikka Inka minulle ja Evelle todella ystävällinen olikin aina käydessämme karsinassa. Kolistelu kuitenkin rauhottui melko nopeasti ja tammuli innostuu enää silloin tällöin ruoka-aikaan kolistelemaan - kyllä, se on selvästi Inkan lempiaikaa vuorokaudesta ja muonaa tähän tammaan mahtuisi enemmän kuin tarpeeksi. Ruokahalu on rajaton ja heinää ja porkkanaa neiti rouskuttelisi päivät läpeensä, jos saisi itse päättää.

Kun tulen itse karsinaan, Inka on yleensä joko omissa oloissaan tai höristelee Mimmin tai Vilman kanssa. Tunnistaessaan tutun ihmisen neiti astelee melko innoissaan höperö ilme turvallaan tulijaa katsomaan ja hamuilee kainaloa ja taskuja porkkanoiden varalta. Kyllä, perso herkuille - porkkanoiden lisäksi niin leivänkannikat kuin omenatkin menevät kuin kuumille kiville. Tuota hömelöä ilmettä katsellessaan on vaikeaa käsittää, miten jonkun niin kauniin olennon sisältä voi kummuta sellaista itsepintaisuutta ja sisua - selvää suomalaisuutta. Rauhallisesti tulijaan tutustuessaan Inka saattaa hörähtää kuin tervehdyksenä ja saa kyllä yleensä pahankin päivän näyttämään hyvältä - jollei sitten satu olemaan kiusoittelevalla tuulella huonona päivänä, jolloin ei mikään onnistu (niitäkin löytyy, vaikkakin harvemmin). Täysin vieraita ihmisiä ei Inka kaihda tai pahemmin vierasta, mutta luottamuksen ansaitsemiseen menee jo kauemmin aikaa. Vieraille ihmisille Inka käyttäytyy vähän varautuneesti, mutta ystävällisesti ja kohteliaasti. Lapsia kohtaan Inka osaa olla hyvinkin hellyyttävä tapaus ja pitää pienten ihmisten huomiosta.

Hoitopakkia hakiessa ei ikinä voi tietää mitä odottaa, sillä Inka on yllätyksiä täynnä. Varmaa on, että karsinaan tai hoitopaikalle tullessa neiti on innoissaan ja odottaa selvästi pakin avaamista ja harjausta, mutta on Inkan kohdalla hyvinkin hyödyllistä muistaa kiinnittää tamma kunnollisesti; pyöriminen on taitolaji, varsinkin tämän neidin tapauksessa käyvä vähittäinen hivuttautuminen. Mitään pahaa neiti ei tarkoita, mutta ei oikein hahmota, miten päin sen tulisi seistä milloinkin. Hoitajaa kohtaan Inka osoittaa aina runsaasti hellyyttä, minkä varmasti huomaa hellistä pukkauksista ja nojaamisesta - tamma hakeutuu niin lähelle kuin vain pääsee. Kun neiti on saanut hellyyden osoitukset loppumaan, voi seurata mitä tahansa - välillä Inka on hyvin energisellä tuulella ja yrittää temputtaa ja koukuttaa ja hellitellä hoitajaansa jokaisesta mahdollisesta kulmasta joka ikinen sekunti, välillä tamma torkahtaa tyytyväisenä saamastaan kunnon harjauksesta ja on oikeastaan melko helppo hoidettava koko rumban ajan. Myös kavioiden puhdistamisen helppous tai vaikeus riippuu pitkälti päivästä - energisinä päivinä Inka nostaa kaviot komeasti ja pitää ne lähes kokonaan itse ylhäällä putsauksen ajan, rauhallisempina päivinä jo kavioiden ylös saaminen tuottaa hankaluuksia perustempuista huolimatta. Vaikkei tilastoja pidetäkään, uskoisin, että ne rauhalliset päivät vievät kyllä voiton määrällisesti - Inkaa kuitenkin liikutetaan sen verran, ettei oikein energisiä päiviä tahdo olla ihan joka päivä.

Varusteiden laitto, ah. Sisupussi-Inka tulee taas näkyviin paremmin kuin ikinä. Samaan aikaan, kun tamma katsoo hurmaavilla nappisilmillään mitä ihanimmalla ilmeellä varustajaa, se pitää turpansa kiinni kuin lukon ja suitsittaessa kiskoo päätänsä kuin viimeistä päivää - ei aina, mutta liian usein. Kuolaimet saa kyllä lopulta laitettua suuhun hammaslomia käyttäen (suosittelen lämpimästi!) ja suitsetkin kyllä menevät napakasti käskemällä ja hetken äheltämisen jälkeen, mutta silti - en voi ymmärtää, mistä neiti on saanut päähänsä, että suitsittaessa tulee käyttäytyä noin; satuloidessa kun ei ole mitään ongelmaa. Pullistelusta ei Inka ole tietävinäänkään ja satula menee muutenkin selkään ilman turhia steppauksia.

Juuri kun turhautumisaste on saavutettu lähemmäs sataa prosenttia, ollaan siis valmiita lähtemään ratsastamaan. Kilpailuhoitaja on Inkan kanssa loistava homma, sillä jos tammalla sattuu olemaan hoitamisen kannalta vähänkin tavallista huonompi päivä, voi koko kilpailupäivä mennä mönkään ihan vain ratsastajan turhautumisen takia - itse neidillähän ei sen jälkeen tunnu olevaan paljoakaan vastaansanomista. Taluttaessa Inka kävelee tavallisesti kauniisti vierellä viemättä yhtään, mutta tietysti komean orin lähestyessä yrittää viedä lähemmäs tuota ah-niin-ihanaa machoilevaa pahimmassa tapauksessa shetlanninponia. Ei, Inka, tuo orii ei taida olla sinulle ihan sopiva sulhasehdokas. Kotioloissa ei shetlanninponeja vastaan tule, mutta kilpailuissa välillä minua ja Eveä huvittaa aika pahasti. Mutta siis, kun ollaan päästy kentälle asti, Inka alkaa skarpata selkeästi ja oikeastaan lajista huolimatta neitiä innostaa tekeminen. Rauhallisesti mutta varmasti tamma yrittää aina parhaansa, oli laji sitten kunnon kouluratsastus, willi western tai vauhdikas valjakkoajo. Inka pyrkii eteenpäin, mutta kuuntelee ratsastajaa kuuliaisesti ja lähes aina nöyrästi, kuten kunnon suomenhevosen kuuluukin. Vaikka neiti onkin astetta sisukkaampi tapaus, se ei tarkoita, että se tekisi tammasta millään tavalla huonomman - ratsastaessa koko piirrettä huomaa harvoin ja silloinkin lähinnä kulmien oikaisussa, jota neiti yrittää kouluratsastuskentillä tehokkaasti vääntää.

Inkan askellajit ovat suomenhevoselle ihan tyypilliset ja melko mukavat istua - lennokkaat mutta vakaat. Raippa voi olla hyvä ottaa mukaan esteratsastuskentille, sillä vaikka neiti nauttiikin hyppäämisestä, on tietyt esteet tammalle ylivoimaisen inhottavia - muuri ihan ykkösenä ja erikoisen väriset ja muotoiset hyvänä kakkosena. Ponnistus on Inkalla ihan kohdallaan ja usein jääkin reilummin ilmavaraa - 100 sentin esteitä ollaan menty jo ihan kokeilumielessä. Käännöksissä Inka on ketterähkö ja virheitä tulee jos tulee yleensä juuri niiden kummallisen väristen tai muotoisten esteiden takia. Selästään Inka ei heitä, mutta kaartaa vahvasti juuri ennen estettä sivuun. Kouluratsastuskenttien puolella neiti menee kiitettävästi helpon A:n kuvioita ja taitaa tuonkin lajin oikein hyvin. Erityisesti keskittymiskyvystään tammaa saa usein kehua - yhteistyö ratsastajan kanssa sujuu juuri sen ansiosta niin hyvin. Inka ei ole mitenkään erityisen herkkä suustaan, muttei myöskään kova - sopivalla tuntumalla pitäminen on helppoa. Apujen ja pidätteiden käyttö muutenkin on vaivatonta, sillä tammaa ei todellakaan tarvitse ns. potkia liikkeelle ja pysähtymisetkin onnistuvat pääosin hyvin normaalilla painolla. Satulassa istuminen korrektisti tietysti helpottaa ratsastamista, kuten aina, mutta Inka ei ole mikään ekspertti painon tunnistamisessa, eli vähän huolimattomampikin satulassa istuja pärjää neidillä hyvin.

KOULUTUSTASO Minut on koulutettu tasoille he A - 90 cm. Olen koulu- ja estepainotteinen.
Katso rankingpisteeni ja ominaisuuspisteeni täältä!

       
           

Kuvien © P&S Lerkki, kiitokset!
Sivun tiedot eivät liity mitenkään kuvassa olevaan hevoseen.

    SANNIN IKINEITO
    sh-t, 159 cm
i. Sannin Verivelka
sh-o, 158 cm, YLA3, KRJ III, SLA II
ii. CES Taikuri
sh-o, 156 cm
iii. Musta Taikuri (EVM)
sh-o
iie. Florianne (EVM)
sh-t
ie. Julia
sh-t, 156 cm
iei. Enkelipoika (EVM)
sh-o
iee. Tuuletar (EVM)
sh-t
e. Pamina KIR
sh-t, 160 cm, YLA2, SLA I
ei. K.I Unikuva
sh-o, 150 cm, esiKTK
eii. Pilven-Peto (EVM)
sh-o
eie. Onnetar (EVM)
sh-t
ee. Intomilla
sh-t, 155 cm
eei. Roomeopoika (EVM)
sh-o
eee. Nasukka (EVM)
sh-t


KILPAILU-URA

Katso rankingpisteeni ja ominaisuuspisteeni täältä! Olen koulu- ja estepainotteinen tamma. Huomaa avoimien sijoitukset myös sijoituskalenterin alta!

SIJOITUKSET:
1181207KRJkouluratsastuskilpailuthe CTalli Acorn5/50
2161207KRJkouluratsastuskilpailuthe BHakaniemi3/60
3191207KRJkouluratsastuskilpailuthe BConquérant6/36
4191207KRJkouluratsastuskilpailuthe BChampiontalli1/133
5221207KRJkouluratsastuskilpailuthe BKvaløyseter2/50
6201207KRJkouluratsastuskilpailuthe AAweia7/113
7201207KRJkouluratsastuskilpailuthe CESR6/74
8051207KRJkouluratsastuskilpailuthe ATalli Arabian Horse2/10
9301107KRJkouluratsastuskilpailuthe CVadelmankukka1/12
10301107KRJkouluratsastuskilpailuthe BVadelmankukka1/17
11221107KRJkouluratsastuskilpailuthe ACecilie Riders4/49
12211207KRJkouluratsastuskilpailuthe BHazzel Ponies5/40
13261207KRJkouluratsastuskilpailutKN SLAC2/230
14010108KRJkouluratsastuskilpailuthe BViehättävä1/99
15010108KRJkouluratsastuskilpailuthe BViehättävä1/100
16010108KRJkouluratsastuskilpailuthe AViehättävä8/87
17190108KRJkouluratsastuskilpailuthe ASusilaakso4/35
18281207KRJkouluratsastuskilpailuthe CAweia6/87
19151207KRJkouluratsastuskilpailuthe ARoyalemente5/30
20151207KRJkouluratsastuskilpailutva BRoyalemente5/30
21160108KRJkouluratsastuskilpailuthe ASusilaakso4/35
22160108KRJkouluratsastuskilpailuthe A (2)Susilaakso3/35
23130108KRJkouluratsastuskilpailuthe ASusilaakso1/35
24130108KRJkouluratsastuskilpailuthe ACadillac9/185
25091207KRJkouluratsastuskilpailuthe ACecilie Riders6/61
26091207KRJkouluratsastuskilpailuthe BCecilie Riders4/63
27171207KRJkouluratsastuskilpailuthe ACecilie Riders8/73
28171207KRJkouluratsastuskilpailutKN SCecilie Riders4/69
29040108KRJkouluratsastuskilpailuthe BCecilie Riders6/60
30040108KRJkouluratsastuskilpailuthe BCecilie Riders2/59
31040108KRJkouluratsastuskilpailuthe ACecilie Riders4/36
32040108KRJkouluratsastuskilpailutkür he ACecilie Riders3/36
33190108KRJkouluratsastuskilpailuthe CCosgrove4/60
34090108KRJkouluratsastuskilpailuthe BKaRa5/45
35190108KRJkouluratsastuskilpailuthe BTe Adoro Estate6/69
36230108KRJkouluratsastuskilpailuthe AHiljaisuus5/36
37240108KRJkouluratsastuskilpailutkür he ACadillac8/81
38240108KRJkouluratsastuskilpailuthe ACadillac1/75
39130108KRJkouluratsastuskilpailuthe CCecilie Riders9/88
40130108KRJkouluratsastuskilpailutKN SCecilie Riders7/74
41130108KRJkouluratsastuskilpailutKN SCecilie Riders4/73
42010208KRJkouluratsastuskilpailuthe BTravik6/78
       
1281107ERJesteratsastuskilpailut50 cmVASH1/14
2281107ERJesteratsastuskilpailut80 cmVASH2/15
3201207ERJesteratsastuskilpailut70-80 cmKK Tuulen Taika3/59
4271107ERJesteratsastuskilpailut60-80 cmCecilie Riders6/37
5271107ERJesteratsastuskilpailut60-80 cmCecilie Riders2/37
6201207ERJesteratsastuskilpailut70-80 cmGRR1/7
7071207ERJesteratsastuskilpailut60 cmCecilie Riders5/35
8071207ERJesteratsastuskilpailut70 cmCecilie Riders5/28
9070108ERJesteratsastuskilpailut90 cmFiktio1/17
10080108ERJesteratsastuskilpailut60 cmStud Monument4/50
11080108ERJesteratsastuskilpailut80-90 cmStud Monument2/50
12130108ERJesteratsastuskilpailut30-40 cmSuopursuntila4/40
13071207ERJesteratsastuskilpailut60 cmCecilie Riders2/34
14071207ERJesteratsastuskilpailut70 cmCecilie Riders3/27
15020108ERJesteratsastuskilpailut80 cmCecilie Riders1/52
16020108ERJesteratsastuskilpailut90 cmCecilie Riders6/61
17020108ERJesteratsastuskilpailut90 cmCecilie Riders5/36
18050108ERJesteratsastuskilpailut80 cmCey7/142
19140108ERJesteratsastuskilpailut40-50 cmBleyena3/34
20180108ERJesteratsastuskilpailut80-90 cmChennye7/50
21190108ERJesteratsastuskilpailut80-90 cmChennye5/50
22160108ERJesteratsastuskilpailut60 cmKadotettu9/82
23160108ERJesteratsastuskilpailut70 cmKadotettu1/85
24200108ERJesteratsastuskilpailut90 cmIronia5/73
25150108ERJesteratsastuskilpailut70-80 cmYoran5/56
26200108ERJesteratsastuskilpailut90 cmVienna2/35
27311207ERJesteratsastuskilpailut50-60 cmLumimarja6/63
28200108ERJesteratsastuskilpailut40 cmErehtynyt5/42
29210308ERJesteratsastuskilpailut80-90 cmNonehood8/237
30210308ERJesteratsastuskilpailut60 cmKimovaara5/50
31220308ERJesteratsastuskilpailut30-40 cmSuopursuntila1/40
32270308ERJesteratsastuskilpailut80 cmEvensans Ponies2/36
33270308ERJesteratsastuskilpailut90 cmEvensans Ponies1/36
34280308ERJesteratsastuskilpailut60 cmROWDY3/47
35110408ERJesteratsastuskilpailut60 cmVaellustalli Suosirri2/45
36130408ERJesteratsastuskilpailut70 cmYountville5/47
37010608ERJesteratsastuskilpailut80 cmElegant Warmbloods4/50
38010608ERJesteratsastuskilpailut90 cmKaRa3/68
39140608ERJesteratsastuskilpailut40 cmShettismaa4/83
40060608ERJesteratsastuskilpailut60 cmHiidenkynsi4/40
41060608ERJesteratsastuskilpailut70 cmHiidenkynsi3/45
42200708ERJesteratsastuskilpailut100 cmSatulinna6/338
43080708ERJesteratsastuskilpailut50 cmCeRi8/107
44080708ERJesteratsastuskilpailut70 cmCeRi7/132
45260708ERJesteratsastuskilpailut60-70 cmTilhimäki3/50
46210708ERJesteratsastuskilpailut90 cmKaRa5/97
       
1181207KERJkenttäratsastuskilpailuthelppoVASH1/4
2061207KERJkenttäratsastuskilpailutCCI/CIC*Cecilie Riders4/18
3061207KERJkenttäratsastuskilpailuthelppoCecilie Riders2/24
4060208KERJkenttäratsastuskilpailuttutustumisDelrose2/30
5080208KERJkenttäratsastuskilpailutaloittelijaFSRa2/30
6270308KERJkenttäratsastuskilpailutaloittelijaKimovaara4/94
7270308KERJkenttäratsastuskilpailutharrasteKimovaara10/104
8180408KERJkenttäratsastuskilpailutharrasteVaellustalli Suosirri2/13
       
1050108WRJwesternratsastuskilpailuthelppo trailCarmen Hanoverians3/21
2110608WRJwesternratsastuskilpailuthelppo trailTijuana Stables4/59
3250808WRJwesternratsastuskilpailutwestern horsemanshipKaRa4/57
4270808WRJwesternratsastuskilpailutwestern horsemanshipKaRa1/84
       
1120108VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders1/9
2120108VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders2/10
3070208VVJvaljakkoajokilpailutnov koulukCecilie Riders1/10
4150708VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdTijuana Stables3/10


alla olevia sijoituksia ei merkitty yo. sijoituslistaan
03.04.2008 - ERJ - 60 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 70/87
03.04.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 37/75
03.04.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 43/81
03.04.2008 - ERJ - 90 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 14/85
03.04.2008 - ERJ - 60 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 34/85
03.04.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 59/74
03.04.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 26/80
03.04.2008 - ERJ - 90 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 68/84
03.04.2008 - ERJ - 60 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 42/82
03.04.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 14/72
03.04.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 15/79
03.04.2008 - ERJ - 90 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 10/82
03.04.2008 - ERJ - 60 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 31/100
03.04.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 17/100
03.04.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 66/100
03.04.2008 - ERJ - 90 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 78/100
03.04.2008 - ERJ - 60 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 21/100
03.04.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 2/100
03.04.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 11/100
03.04.2008 - ERJ - 90 cm (lyhyt arvonta) - CeRi - 24/100

04.06.2008 - ERJ - 60 cm (lyhyt arvonta) - Terhakka - 64/237
04.06.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - Terhakka - 21/250
04.06.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - Terhakka - 84/250
04.06.2008 - ERJ - 100 cm (lyhyt arvonta) - Terhakka - 56/233
05.06.2008 - VVJ - noviisi tarkkuuskoe hevosvaljakoille (lyhyt arvonta) - CeRi - 5/17
05.06.2008 - VVJ - noviisi tarkkuuskoe hevosvaljakoille (lyhyt arvonta) - CeRi - 3/17
05.06.2008 - VVJ - noviisi tarkkuuskoe hevosvaljakoille (lyhyt arvonta) - CeRi - 10/17
05.06.2008 - VVJ - vaativa yhdistetty pariluokka (lyhyt arvonta) - Katvusto - 1/9
05.06.2008 - VVJ - vaativa yhdistetty pariluokka (lyhyt arvonta) - Katvusto - 2/9
05.06.2008 - VVJ - vaativa yhdistetty pariluokka (lyhyt arvonta) - Katvusto - 8/9
05.06.2008 - VVJ - vaativa yhdistetty pariluokka (lyhyt arvonta) - Katvusto - 2/8
05.06.2008 - VVJ - vaativa yhdistetty pariluokka (lyhyt arvonta) - Katvusto - 1/8
06.06.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - LAC - 23/30
06.06.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - LAC - 25/30
06.06.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - LAC - 30/30
06.06.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - LAC - 16/30
06.06.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - LAC - 20/30
06.06.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - LAC - 24/30
06.06.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - LAC - 22/30
06.06.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - LAC - 11/30
07.06.2008 - KERJ - Aloittelijaluokka (a-rata, avoin) (lyhyt arvonta) - CeRi - 21/35
09.06.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - Hiidenkynsi - 40/41
09.06.2008 - ERJ - 90 cm (lyhyt arvonta) - Hiidenkynsi - 14/40
09.06.2008 - ERJ - 80cm (lyhyt arvonta) - Tendenz - 4/36
09.06.2008 - ERJ - 90cm (lyhyt arvonta) - Tendenz - 27/36
09.06.2008 - ERJ - 80cm (lyhyt arvonta) - Tendenz - 17/36
09.06.2008 - ERJ - 90cm (lyhyt arvonta) - Tendenz - 16/36
09.06.2008 - ERJ - 80cm (lyhyt arvonta) - Tendenz - 31/36
09.06.2008 - ERJ - 90cm (lyhyt arvonta) - Tendenz - 6/36
09.06.2008 - ERJ - 80cm (lyhyt arvonta) - Tendenz - 6/36
09.06.2008 - ERJ - 90cm (lyhyt arvonta) - Tendenz - 3/36
10.06.2008 - ERJ - 50-60 cm (lyhyt arvonta) - Cosmo - 32/106
10.06.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - Cosmo - 100/158
12.06.2008 - ERJ - 90 cm (lyhyt arvonta) - Hiidenkynsi - 21/40
15.06.2008 - ERJ - 80-90 cm (lyhyt arvonta) - Whitebrook - 27/42
26.06.2008 - ERJ - 50-60 cm (lyhyt arvonta) - Whitebrook - 5/24
28.06.2008 - ERJ - 60 cm (lyhyt arvonta) - Newton - 35/50
28.06.2008 - ERJ - 80 cm (lyhyt arvonta) - Newton - 12/50
30.06.2008 - ERJ - 70-80 cm (lyhyt arvonta) - Stud Caruso - 23/57
30.06.2008 - ERJ - 80-90 cm (lyhyt arvonta) - Stud Caruso - 73/80

05.07.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - Southern E Arabs - 2/65
06.07.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - Southern E Arabs - 45/73
06.07.2008 - ERJ - 80-90 cm (lyhyt arvonta) - Southern E Arabs - 5/73
07.07.2008 - ERJ - 70 cm (lyhyt arvonta) - Southern E Arabs - 14/53


Sivuilla esitelty hevonen on virtuaalihevonen ja täysin mielikuvituksen tuotetta. Hevosen tiedot eivät liity mitenkään mahdollisiin kuviin, ja kaikki yhtäläisyydet oikeisiin hevosiin ovat puhdasta sattumaa. This horse is a Sim-Game horse - nothing exist in real life. If something matches with real life, it's only a pure coincidence and this Sim-Game horse doesn't have anyhing to do with the horse in photographs on this page. What is this?