VIRALLINEN NIMISannin JekkuROTUsuomenhevonenKASVATTAJACecilié Stud
LEMPINIMIJekkuVÄRIvprtOMISTAJAViivi L.
SYNTYMÄPÄIVÄ01.01.2007 (oma ikäänt.)SÄKÄ158 cmKOTITALLICecilié Stud
SUKUPUOLIoriMERKITläsiREKISTERINUMEROVH-32150

 

YLA2-palkittu syyskuun tilaisuudessa 2007 pistein 121
VVJ-III-palkittu elokuun tilaisuudessa 2008 pistein 53
KRJ-II-palkittu elokuun ylimääräisessä tilaisuudessa 2008 pistein 88
SLA II-palkittu joulukuun tilaisuudessa 2007 pistein 84
III-palkinto kasvattajapäivillä huhtikuussa 2008 pistein 55


JEKKU ON OIKEA SUOMALAINEN

Jekku. Sanottakoon, että tässä oriissa jos kenessä on upea määrä yhteistyötaitoja, orimaista vekkulimaisuutta (tiedätte kyllä, mitä tarkoitan) ja rentoa ja reilua peruskäytöstä. Isältään poika on perinyt jonkin verran itsepäistä asennetta, äidiltään taas pehmeyttä ja lojaaliutta. Omistajalleen Jekku on parasta, mitä elämä voi antaa, enkä ikinä ole katunut tämän varsan maailmaan tuomista. Silla tulee olemaan ylpeä tästä varsasta, aivan yhtä ylpeä, kuin minäkin olen siitä.

Jekun tallikäytös on oripojalle ominaista, eli omaa puolustetaan, ainakin vieraita kohtaan. Tuttujen ihmisten ympärillä kuitenkin Jekku tyytyy hirnumaan karsinassaan, jos ohikulkuliikennettä on. Viereisten karsinoiden asukkaiden kanssa Jekku on yleensä hyvää pataa. Omistajan saapuessa karsinaan hoitamisen merkeissä poika on aivan innoissaan, ja hillintä on tarpeen, varsinkin, jos aikoo saada jotain tehtyä. Ihan ensiksi Jekku tulee vauhdilla ovelle, sitten hirnuu tuttavallisesti ja hamuilee takkia aivan uskomaton ilme turvallaan. Kun pojalle on naurahtanut ja tervehtinyt taputtamalla ja juttelemalla mukavia, Jekku luo tuttuun jumalaisen ystävällisen ja luottavaisen katseen. Tuon katseen takia en pystyisi Jekkua ikipäivänä myymään, sillä kun niin uskomaton määrä lämmintä lojaaliutta hohkaa jo sekunnin sadasosassa, on edessä varsinainen kultakimpale, oikea suomalainen. Kun olen taas hämmästynyt kerta kerran jälkeen pojan karsinaan mennessäni ja aloitan harjausta, on poika todella syytä kiinnittää, sillä vaikkei Jekku pahaa tarkoitakaan, on se todella vekkuli herra ja pyörii kovasti huomatessaan, ettei ole kiinnitettynä. Kumisuasta poika nauttii, kuten ihan tavallisesta pölyharjastakin, ja pitää harjojen hamuilusta. Kavioiden kannattelu on ehdottomasti hoitajan tehtävä, itse nosto taas käy kevyesti ja helposti.

Kun päästään satulointiin asti, nousee Jekun vireysaste kaksinkertaiseen. Energiaa siis pojalla riittää vaikka muille jakaa. Suitset ja kuolaimet Jekku malttaa juuri ja juuri ottaa vastaan kauniisti, mutta jos jatko vähänkin venyy liikaa, ei ole toivoakaan siitä, ettei poika alkaisi liikehtiä turhautuneena. Porkkananpala tai kaksi on tässä vaiheessa siis ihan hyvä homma, varsinkin uutta satulaa ensimmäistä kertaa laittaessa. Itse satulaan Jekku ei reagoi pahemmin mitenkään, paitsi tietysti jos se jostain kohtaa vahingossa hiertää. Satulointipaikalta lähdettäessä Jekku nostaa pään reilusti pystyyn ja on aivan kuin sanomassa 'nyt mennään!' Taluttaessa Jekulla on tapana pyrkiä turhan paljon eteen, joten tässä asiassa pitää olla napakka ja muistuttaa, missä herran paikka oikeasti on. Suuttuminen on aivan turhaa, reilu huomautus ja hyvät otteet riittävät loistavasti Jekun hallintaan. Kun pojan sitten hallitsee, kävelee poika rauhallisesti vierellä juuri sopivan reippain askelin.

Kun saavutaan ratsastuskentälle, alkaa Jekulla adrenaliini virrata ja ori puhkuu intoa. Alkukäyntien ajan poika on todella reipas, välillä turhankin reipas, jolloin pieni pidättely voi olla paikallaan. Valkeat kouluaidat nähdessään Jekku alkaa keskittyä tekemiseensä aivan uudella tavalla, ja askellajit saavat hienoa ilmavuutta. Ravi on Jekulla todella hallittua ja oikeaoppista, ja poika toimii yhteistyössä ihmisen kanssa todella hyvin niin selässä kuin maasta käsin työskentelyssäkin (juoksutus). Jekku ei ole mitenkään erityisen kova suustaan, muttei herkkäkään - silti oikean painon löytäminen voi ensi alkuun olla hankalaa. Kun sitten onnistuu pitämään tavoitellun tuntuman ja hyvän istunnan, on Jekun kanssa työskentely todella helppoa ja palkitsevaa. Koulutuntien päätteeksi Jekku tuntuu olevan uupunut enemmän keskittymisestään, kuin itse suorituksesta, johon Jekulla on hyvät lähtökohdat ja hyvä motoriikka.

Kenttää esteillä varustettuna lähestyessä kannattaa pitää varansa, sillä jollei oria vielä oikein tunne tai ole hereillä, voi reippaus ja innostuminen yllättää pahastikin ja antaa pieniä 'vahinkoapuja', jotka Jekku sitten tulkitseekin laukka-avuiksi tai miksi milloinkin. Kun on koko ajan hereillä ja tietää, mitä tekee, saa Jekun innostuksen pidettyä kasassa ja siirtää keskittymiset itse esteiden ylitykseen. Jekku ei ole oikein ikinä tajunnut kunnolla puomityöskentelyä, sillä ilmiselvästi pojan veri vetää myös hyppäämiseen ja hämmentyy, kun este onkin maassa, eikä korkeammalla ja tekee sitten oikein kunnon hypyn tai pahimmassa tapauksessa jää ihmettelemään jättäen ratsastajan maan tasolle takamukselleen. Turvaliivi on siis ehdoton esteharjoittelussa - olemme todenneet puomityöskentelyn melko turhaksi, kun kuitenkin pojan askeltyö on mitä on - erinomaista luokkaa. Siinä 80-100-senttisillä esteillä poika onkin sitten oikein omalla alallaan ja tekee aina parhaansa. Ikinä en ole tällä pojalla kieltäytymistä tai kiertoyrityksiä kokenut. 110-senttisiä esteitä on jo kokeiltu, mutta päätettiin, että hankitaan ensin enemmän kokemusta pienemmistä luokista, jottei tule sitten turhia onnettomuuksia - jonain päivänä, kun Jekulla ei oikein ole ponnistus kohdallaan, mutta into kuitenkin korkealla, voi käydä hassusti. Tätä välttäessä pyritään lämmittelemään aina todella hyvin ja nostattamaan intoa vähitellen. Loppukäynneissä yleensä Jekku alkaa olla jo aika väsynyt, kun energiaa on mennyt jo paljon pelkkään intoiluun ja eteenpäin pyrkimiseen. Ratsuna Jekku on eteenpäinpyrkivä ja reipas, itsensä hallitseva ja niin koulu- kuin estekentilläkin toimiva kokonaisuus yhdessä ratsastajan kanssa.

Maastoon lähtiessä Jekun kanssa täytyy olla, kuten kentälläkin, koko ajan valppaana, jottei herra saa turhia virikkeitä ympäröivästä maailmasta - auta armias, jos auto pääsee yllättämään kesken maastolenkin ja olet puolinukuksissa - siinä vaiheessa lennät ja kovaa. Kun pitää ohjat hyvällä tuntumalla ja on koko ajan kiinteässä yhteistyössä istunnan avulla, Jekku kyllä tottelee kuin unelma, mutta aloittelijalle en silti ikinä tätä poikaa antaisi maastoon. Luonnonoikuista Jekku ei niinkään välitä, jäniksiä ja oravia se seuraa korvat höröllä, mutta jatkaa edelleen eteenpäin pyrkivänä matkaa. Sateessa ei ole mukavaa ratsastaa, mutta Jekku tuntuu pitävän siitäkin, kumma kyllä. Maastoesteille lähtiessä turvaliivi on aivan ehdoton, kuten myös raippa, sillä välillä Jekulla on pieniä ongelmia päästä erään puska-aidan yli keskellä suomenhevosrataa. Jostain kun poika on saanut muistikuvan, ettei siitä mennä yli, niin sitähän sitten käytetään jatkossakin, jollei pojalta erikseen sitä todella vahvoin avuin vaadita. Jekku on aina hallittavissa, joskin vaatii kokeneen ratsastajan.

Kilpakentillä Jekku on ensin ihmeissään joutuessaan keskelle rupattelevia ihmismassoja ja kiireisiä hevosenomistajia - ja mikä tärkeintä, upeiden tammojen keskelle! Uudet ihmiset kiinnostavat poikaa todella, eikä ole ihme, jos saat hörähtelevän turvan kainaloosi jo ensi tutustumisen yhteydessä. Kilpailuissa kannattaa olla aina valppaana tammojen varalta, sillä mikäpä ei parhaassa iässään olevaa Jekkua enemmän kiinnostaisi, kuin tammaseura. Kilpailualueilla pojan machoilu saa aivan uusia ulottuvuuksia, ja välillä sitä yllättyy itsekin, miten tällainen suomipoika osaakin hurmata tammoja (välillä omistajat joutuvat hinaamaan tammojaan pois muutaman metrin säteeltä minun anteeksipyytävän katseeni seuratessa). Itse suoritus meneekin sitten ihan kuluneen päivän mukaan - jos on ollut vähän känkkäränkkäpäivä ja poika on huonolla päällä, voi luokan jättää armotta väliin, mutta sitten niinä normaaleina ja todella hyvinä päivinä Jekku loistaa, loistaa kirkkaammin kuin itse aurinko. Yleensä, kun Jekun nopean kuumuvuuden saa hallittua ja pojan saa keskittymään kunnolla hyvän istunnan ja tuntuman avulla, menee kaikki todella hyvin ja poika on unelma.

Kun Jekun kanssa on lähdössä reissuun kisamatkoille, pitää muistaa tarkistaa kuljetussuojien kunto, sillä pojalla on tapana olla välillä vähän levoton trailerissa ja haavereita voi aina sattua. Traileriin meno ja sen helppous riippuu aivan päivästä - välillä Jekku on kuin enkeli ja kävelee ilman mitään tietoa kolahtelusta traileriin ja välillä sitten on olevinaan niin hienoa, ettei voi tuollaiseen pieneen pimeään koppiin astua. Onneksi helpot päivät voittavat tämän herran kohdalla. Trailerista ulos tuleminen onkin sitten todella helppo homma ja Jekku nostaa päänsä jälleen - joko mennään?

Tarhojen perukoilla Jekku on ikuinen varsa, jollei kesä paahda herraa aivan läkähdyksiin. Piehtarointia esiintyy välillä vähän turhankin paljon, eikä Jekku voi olla tietenkään tekemättä itseään tykö tallimme kauniimmille osapuolille. Vienti tarhoille onnistuu yleensä todella helposti ja poika on innoissaan päästessään ulkoilemaan, mutta haku voikin sitten olla toinen homma. Porkkanaa apuna käyttäen haku helpottuu huomattavasti ja Jekkukin on tyytyväinen saamaansa huomioon. Laitumilla Jekku taistelee innoissaan johtajuudesta, mutta jää sitten yleensä muutamien hevosten alapuolelle hierarkiassa, mikä on mielestämme ihan hyvä näin itsetietoiselle herralle. Jekku tuntee arvonsa muutenkin.

Eläinlääkärin vierailuista Jekku ei ole ikinä erityisemmin pitänyt, sillä aistii, että jotain epämiellyttävää voi olla tulossa. Jekku ottaa vieraat kuitenkin vastaan herrasmiesmäisesti, kunhan kukaan vieras ei tunkeile herran omalle alueelle karsinaan. Eläinlääkärin toimenpiteiden ja tarkistusten ajan kaikki menee hyvin ja rauhassa, kunhan omistaja on lähellä. Vakiokengittäjämme taas tulee Jekun kanssa toimeen ihan ilman minuakin, sillä jostain syystä miehet on toistensa parhaita kavereita. En ole vielä sisäistänyt, että millainen suhde näillä kahdella sitten oikeastaan on, mutta Jekku tulee aina todella pirteänä ja elämäniloisena kengityksestä, niin upea hehku silmissään, ettei voi muuta kuin hymyillä.

KILPAILU-URA Kilpailukokemuksistani voit lukea alempaa tältä sivulta.
Katso rankingpisteeni ja ominaisuuspisteeni täältä!
Koulutettu minut on tasoille he B / 100 cm.

   

Kuvista kiitokset Tidamille, kopiointi ehdottomasti kielletty! (HUOMAA vino maasto ensimmäisessä kuvassa.)


 
    SANNIN JEKKU
    sh-o, 158 cm
i. Viritys TUM
sh-o, 157 cm, YLA2, KRJ III, SLA II
ii. Samooja TK
sh-o, 153 cm, esi-KTK
iii. Konkari TK
sh-o, 153 cm, YLA1
iie. Lumotuksen Narsissi
sh-t, 149 cm, KTK III, YLA1
ie. Virkku L
sh-t, YLA3
iei. Hiisin-Hetkaus
sh-o, 149 cm
iee. Virvatulen Luminen Rakkaus
sph-t, 147 cm, KTK III
e. VIR MVA Ch Hallapuron Silja
sh-t, 157 cm, KTK-II, YLA2, KRJ II, ERJ-III, SLA I*
ei. Haavelaakson Kaipuu
sh-o, 153 cm
eii. VIR MVA Ch Nerian Eemil
sph-o, 147 cm, KTK I, KRJ I, YLA1, VVJ I
eie. Sammalharjun Suomineito
sh-t, 156 cm, YLA2
ee. VIR MVA Ch Yaven Illuusia
sph-t, 145 cm, KTK-III
eei. Velho MÅ
sph-o, 143 cm, VVJ-II
eee. Hallahaan Tähtisumu
sh-t, 149 cm


iiii. Suhinan Kiirastuli
iiie. Taikakuun Kinuskikarkki, YLA 1
iiiei. MMS Pikku-Prinssi
iiieii. RPN Ensimmäinen Prinssi
iiieie. MMS Taikakuu
iiieiei. Mesimarjan Valssi, KTK II
iiieieie. Ch. Metsätähden Taika, KTK III
iiieieiei. Sepitys
iiieiee. MMS Taikamyrsky
iiiee. Tuohimäen Kinuski, KTK III
iiieei. VIR MVA Ch Kuujärven Tuikkiva Tähti, KTK II
iiieeii. VIR MVA Ch Kuujärven Menninkäinen
iiieeiiiii. Harmaanaaman Uusvuos-Aaroni
iiieeiiiie. Metsätähden Ajatar
iiieeiiiiei. Väkerö
iiieeie. VIR MVA Ch Taikatuulen Ruusu, KTK III
iiieeiei. Ka Mc Tuhma
iiieeieie. Keskiyön Tiina
iiieeieiei. Hannan H Höpön Löpö
iiieee. Ch Kevään Kaunotar, KTK III
iiieeei. Ka Herra Valepöksy
iiieeeie. A.R. Tottiina
iiieeeiee. Viuhitar
iiieeee. VIR MVA Ch Taikatuulen Lumous, KTK II
iiei. Paaluvuoren Monni
iiee. Nooden Kevätesikko
ieii. Ch. Kuujärven Pieni Mutta Pippurinen, KTK III
ieie. Ch. Metsätähden Taika, KTK-III
ieei. Mesimarjan Mestari, KTK III
ieee. TT Meno-Tyttö

Riksu arvioi Jekkua 23.12.2007: "Jekku on kivannäköinen, selkeän suomenjuntin rakenteen omaava oripoika, jolla on ihmeellisen pitkä ja värikäs luonne. Söpöilläkin tämä poika selkeästi osaa, ja nätti väri kruunaa kaiken. Upea suku!"
eiii. Kapoeira, KTK II, YLA1
eiie. Syreenin Quuluisa
eiei. Kuujärven Merirosvo
eiee. Sammalharjun Suhina
eieei. H.M. Nopsa, VIR MVA Ch
eieee. Helmelän Helmi
eiiii. Loiston Hallava, VIR MVA Ch, KTK II
eiiiii. Hallusinaatio, VIR MVA Ch, KTK III
eiiiie. Vauhdin-Likka
eiiie. Keinukallion Katseenvangitsija, VIR MVA Ch, KTK I
eiiieei. Kulkurin Valssi, VIR MVA Ch, KTK III
eieie. Sydänyön Horjahdus
eieieeii. VIR MVA Ch Hurmuri-Poika
eeiii. Ch S.S Alaston Aurinko, YLA2, KRJ-II
eeiiii. Varjopoika
eeiiie. Uni-Tyttönen
eeiie. Ratsukartanon Pikku Kirsikka
eeiiei. N.I.N. Komea Kuvatus
eeiieii. N.I.N. Lootuspoika, VIR MVA Ch, KTK-III
eeiieiie. N.I.N. Lootus
eeiieie. N.I.N. Lemmen Roihu, VIR MVA Ch, KTK-II
eeiieiii. N.I.N. Rattopoika
eeiieiee. N.I.N. Kielo
eeieii. Ch Lähde-Laitos, KTK-III
eeieie. Ch Taikuriina, ktk-III
eeiee. N.I.N. Lumiturpa
eeieei. VIR MVA Ch Rimurin Lento, KTK-II
eeeii. Syreenin Mokkapala
eeeiiee. Siivetär
eeeei. Metsänkuiskauksen Pakkasherra
eeeeii. Hevosenkengän Marmelaadi
eeeeiii. Iki-Ihana, KTK-I
eeeeie. Kultamuste
eeeee. Aamunkajon Yksinäinen


JÄLKIPOLVET

Sannin Jekku on tarjolla Cecilié Studin ulkopuolisille suomenhevostammoille rajoitetusti. Jos tammallasi on pitkä suku virtuaalimaailmassa, eikä sukutauluista löydy samoja nimiä, otathan yhteyttä osoitteeseen virtuaali at sateenvarjo.net.

01.11.2007 sh-t Sannin Sallitar (e. Ruisraisa KIR)
01.12.2007 sh-t Sannin Ruisreija (e. Ruisraisa KIR)
31.12.2007 sh-o Sannin Irvikuva (e. Ruisraisa KIR)
15.01.2008 sh-o Sannin Ramirei (e. Ruisraisa KIR)
16.09.2008 sh-t Deen Vilkutus (e. Kippurallinen T.A.S)

KOULUVALMENNUS 25.8.2007

Kommentit: "Jekku" oli ensimmäisenä tuntina ehkä hieman kömpelön oloinen, eikä tahtonut totella ratsastajaansa ollenkaan. Jekku oli hieman muissa maailmoissa, mutta toinen tunti meni todella hyvin. Kaikki harjoitukset menivät hyvin, ja tämä ratsukko oli ehdottomasti päivän hauskin! :)

KOULUVALMENNUS 10.9.2007

Kommentit: Hevonen oli pohkeenväistöissä lievästi sanottuna kujalla, sillä se katseli vain tammoja ja hirnahteli, olisit voinut selässä laittaa sen kulkemaan ja unohtamaan nämä tammat, jonka sitten hetken päästä jo hokasitkin sanomani jälkeen. Pohkeenväistöissä hevonen olisi saanut olla paljon suorempi, sillä nyt se oli kuin ässä-keksi. Peräänannossa meni kauniisti, mutta takajalat jäivät ravissa ja laukassa jälkeen. Lopputunnista hevonen alkoi kulkea hienosti ja kiitettävästi.

KOULUVALMENNUS 15.9.2007

Kommentit: Käyntityöskentely sujui näiltä kahdelta oikein vauhdikkaasti, ratsastajan istunta on hyvä ja ote ohjista ei ole liian tiukka. Temmonvaihteluissa ori pääsi kuitenkin välillä raviin ja käynti oli muutenkin verkkaan oloista. Voltit ja muut tehtävät sujuivat hyvin, vaikka ori olikin välillä keskittynyt kentän tammoihin ratsastaja sai sen taitavasti takaisin töihin. Ravityöskentely oli päätähuimaavan vauhdikasta aluksi ja ratsu muistutti enemmän ravihevosta kuin ratsua, mutta keskittyi lopulta töihinkin kun ratsastaja sai sen rauhoitettua. Laukka on selvästi tämän parin vahvoja puolia, ori myötäsi oikein mukavasti ja kiemuraurakin meni kuin vettä vain. Mukava pari, kunhan ori muistaa jarrun merkityksen.

KOULUVALMENNUS 29.9.2007

Oma tarina: Jo alkutunnista olin erityisen valppaana Jekun kanssa ja poika kävelikin oikein reippaasti (melkeinpä turhan reippaasti) ja koetin saada herraa vähän hiljentämään vauhtia, että puhti riittää vielä lopputunnistakin. Koulukentälle saapuessa Jekku nosti vielä entisestään korvia hörölle ja valpastui niin kummasti, että meinasin revetä nauramaan - niin iloisen vilpitön ilme turvalla tuo poika oli. Reipas kävely ei ollut Jekulle yhtään vaikeaa, saati sitten voltit. Ravissa yritin hallita poikaa mahdollisimman paljon istunnan avulla, ja alkoi tuntua, että tästä oli todella hyötyä. Ympyröillä lyhyt ravikin onnistui vielä hienosti, mutta tempon lisäys vähäsen takkuili - Jekku kun ehti jo päättää, että hänhän jatkaa upeassa muodossa vieläkin ja ihan samassa tempossa. Käyntiin kuitenkin poika päätti mielellään kuumettuaan aika mukavasti.

Harjoitusravissa jolkottelu kävi meille hyvin, sillä Jekulla on todella pehmeä istua. Laukkatyöskentelyyn siirryttäessä Jekku meinasi innostua käyttäen hyväkseni lyhyttä herpaantumista ja siinä sitten sai koko ryhmän edessä komennella pojua olemaan kunnolla. Loput laukkaympyrät ja ravaus sitten sujuivatkin jo paremmin. Loppukäynneissä todella huomasi, että Jekku teki töitä koko valmennuksen ajan, sillä niin väsyneeltä poika jo tuntui.

KOULUVALMENNUS 2.10.2007

Kommentit: Jekulla oli virtaa jo alkukäyntienkin aikana, ehkä hieman liikaakin. Temponlisäykset sujuivat orilta kuin leikiten, eikä keskikäyntikään tuottanut minkäänlaisia ongelmia. Jekku kuunteli hyvin pidätteitä ja ratsastajan ohjeita muutenkin, ja ratsukon yhteistyö oli kerrassaan lumoavaa. Pohkeenväistöt eivät luonnistuneet oikein hyvin alussa, mutta pienen muistutuksen jälkeen nekin sujuivat kauniisti.

ESTEVALMENNUS 8.2.2008

Kommentit: Jekku oli hiukan tahmea, muttei yllätyksekseni pudotellut juurikaan. Lähestymisetkin hiukan takkuilivat, mutta oriilla on kapasiteettia. Herra vaikutti hiukan väsyneeltä.

KILPAILU-URA

Katso rankingpisteeni ja ominaisuuspisteeni täältä! Olen koulu- (+este)painotteinen oripoika. Merkitsemme vain avoimien kilpailuiden sijoitukset kalenteriin. Kilpailen Cecilién kilpailuryhmien mukaisesti.

SIJOITUKSET: KRJ 46, ERJ 37, VVJ 31, KERJ 7, WRJ 4
1020907KRJkouluratsastuskilpailuthe Akutsu4/40
2290807ERJesteratsastuskilpailut100 cmkutsu4/30
3290807ERJesteratsastuskilpailut80 cmkutsu2/30
4300807ERJesteratsastuskilpailut50 cmkutsu5/40
5290807ERJesteratsastuskilpailut80 cmkutsu4/30
6290807ERJesteratsastuskilpailut60-80 cmkutsu4/17
7290807KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu1/6
8290807KRJkouluratsastuskilpailutKN Skutsu2/6
9300807KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu2/6
10300807KRJkouluratsastuskilpailutKN Skutsu2/6
11140907KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu2/50
12070907KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu3/47
13050907KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu7/71
14030907KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu1/53
15160907ERJesteratsastuskilpailut90-100 cmkutsu5/30
16110907KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu3/25
17180907KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu2/36
18300907KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu2/35
19200907ERJesteratsastuskilpailut70 cmkutsu7/57
20240907KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu1/20
21250907KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu2/19
22120907KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu2/11
23250907KRJ CUPkouluratsastuskilpailuthe Akutsu25/309
24220907KRJkouluratsastuskilpailutva Akutsu1/68
25021007KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu6/40
26101007KRJkouluratsastuskilpailuthe Akutsu2/35
27300907KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu5/40
28061007KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu6/42
29061007ERJesteratsastuskilpailut40-60 cmkutsu1/20
30061007ERJesteratsastuskilpailut100-110 cmkutsu2/16
31071007ERJesteratsastuskilpailut100-110 cmkutsu3/14
32021007VVJvaljakkoajokilpailutnoviisi yhd tandemkutsu1/2
33021007ERJesteratsastuskilpailut40-50 cmkutsu5/49
34031007ERJesteratsastuskilpailut90-100 cmkutsu7/212
35141007ERJesteratsastuskilpailut70 cmkutsu1/30
36021007ERJesteratsastuskilpailut90 cmkutsu3/73
37021007KERJkenttäratsastuskilpailuthelppokutsu1/57
38031007KERJkenttäratsastuskilpailutCCI/CIC*kutsu2/82
39051007ERJesteratsastuskilpailut80 cmkutsu1/30
40051007KRJkouluratsastuskilpailutva Akutsu5/39
41221007KRJkouluratsastuskilpailutKN Skutsu2/40
42221007KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu4/40
43161007KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu4/30
44220907KRJkouluratsastuskilpailutKN Skutsu4/30
45220907KRJkouluratsastuskilpailuthe Akutsu1/30
46200907KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu5/40
47300907KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu1/50
48300907KRJkouluratsastuskilpailutKN Skutsu1/50
49101007KRJkouluratsastuskilpailutKN Skutsu6/44
50141007KRJkouluratsastuskilpailutKN Skutsu4/43
51201007KRJkouluratsastuskilpailutKN Skutsu4/58
52301007KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu8/101
53301007KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu7/73
54211007KRJkouluratsastuskilpailutva Bkutsu3/36
55161007KRJkouluratsastuskilpailuthe Akutsu6/43
56221007KRJkouluratsastuskilpailuthe Akutsu5/36
57041107KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu5/80
58201107KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu2/50
59121107KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu1/40
60051107ERJesteratsastuskilpailut40-60 cmkutsu3/52
61051107ERJesteratsastuskilpailut60-80 cmkutsu2/47
62051107ERJesteratsastuskilpailut80-100 cmkutsu6/47
63051107ERJesteratsastuskilpailut100-110 cmkutsu5/36
64051107ERJesteratsastuskilpailut40-60 cmkutsu5/49
65051107ERJesteratsastuskilpailut100-110 cmkutsu2/37
66051107ERJesteratsastuskilpailut40-60 cmkutsu3/50
67051107ERJesteratsastuskilpailut100-110 cmkutsu3/36
68111107KERJkenttäratsastuskilpailutaloitt.kutsu2/13
69111107KERJkenttäratsastuskilpailuthelppokutsu3/27
70070907ERJesteratsastuskilpailut90 cmkutsu4/21
71300907ERJesteratsastuskilpailut70-80 cmkutsu1/60
72300907ERJesteratsastuskilpailut80 cmkutsu6/97
73271007ERJesteratsastuskilpailut50-70 cmkutsu4/60
74241007KERJkenttäratsastuskilpailuttutust.kutsu4/37
75281107KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu2/30
76091007KRJkouluratsastuskilpailuthe Bkutsu3/20
77261007ERJesteratsastuskilpailut80-100 cmkutsu1/20
78261007ERJesteratsastuskilpailut80-100 cmkutsu1/20
79261007ERJesteratsastuskilpailut100-110 cmkutsu1/18
80261007ERJesteratsastuskilpailut100-110 cmkutsu2/20
81251007KRJkouluratsastuskilpailuthe Ckutsu3/15
82251007KRJkouluratsastuskilpailuthe Akutsu1/14
83251007KRJkouluratsastuskilpailuthe Akutsu4/17
84311007VVJvaljakkoajokilpailutnoviisi tarkkutsu3/23
85041107VVJvaljakkoajokilpailutnoviisi yhdkutsu3/9
86081107VVJvaljakkoajokilpailutnoviisi yhdkutsu3/20
87171107ERJesteratsastuskilpailut40-60 cmkutsu4/54
88171107ERJesteratsastuskilpailut60-80 cmkutsu2/57
89251107ERJesteratsastuskilpailut50 cmkutsu2/40
90311107ERJesteratsastuskilpailut70-80 cmkutsu7/50
91021107ERJesteratsastuskilpailut100 cmkutsu2/46
92051007ERJesteratsastuskilpailut70 cmkutsu4/101
93201007VVJvaljakkoajokilpailutnoviisi yhdkutsu1/11
94011107VVJvaljakkoajokilpailutnoviisi yhdkutsu2/22
95061107VVJvaljakkoajokilpailutnoviisi yhdkutsu2/27
96071107VVJvaljakkoajokilpailutnoviisi yhdkutsu4/28
97101007VVJvaljakkoajokilpailutnoviisi yhdkutsu4/28
98161207WRJwesternratsastuskilpailuthelppo reiningkutsu5/93
99141007KERJkenttäratsastuskilpailutCCI/CIC*kutsu3/11
100241107VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdkutsu3/17
101211107VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdkutsu1/6
102011207VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdkutsu2/5
103161207VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdkutsu3/25
104130108WRJwesternratsastuskilpailuthelppo west. horsemanshipkutsu1/25
105070108WRJwesternratsastuskilpailutvaativa pole bendingkutsu2/33
106100208VVJvaljakkoajokilpailutvaat tarkkutsu3/16
107120108VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdkutsu2/20
108230108VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdkutsu1/18
109230108VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdkutsu2/18
110170108KERJkenttäratsastuskilpailuttutustumiskutsu2/14
111240508VVJvaljakkoajokilpailutvaat tarkkkutsu1/14
112050708VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdkutsu2/31
113120408VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdkutsu3/20
114050608VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdkutsu2/27
115050708VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdkutsu2/15
116080708VVJvaljakkoajokilpailutvaik yhdkutsu3/20
117080708VVJvaljakkoajokilpailutvaik yhdVirtuaalitalli Dei2/20
118210708VVJvaljakkoajokilpailutvaik yhdVirtuaalitalli Vaapukka1/20
119020808WRJwesternratsastuskilpailutvaat. west. horsemanshipSouthern E Arabs2/18
120170708VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdVirtuaalitalli Dei4/20
121020808VVJvaljakkoajokilpailutvaik yhdJPR3/22
122010808VVJvaljakkoajokilpailutvaik yhdVirtuaalitalli Dei3/18
123240708VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdCeRi3/25
124240708VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdCeRi4/24
125240708VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdCeRi3/24Sivuilla esitelty hevonen on virtuaalihevonen ja täysin mielikuvituksen tuotetta. Hevosen tiedot eivät liity mitenkään mahdollisiin kuviin, ja kaikki yhtäläisyydet oikeisiin hevosiin ovat puhdasta sattumaa. This horse is a Sim-Game horse - nothing exist in real life. If something matches with real life, it's only a pure coincidence and this Sim-Game horse doesn't have anyhing to do with the horse in photographs on this page. What is this?