VIRALLINEN NIMIKarmiinin KuraverinenROTUsuomenhevonenKASVATTAJAKarmiini
LEMPINIMIKalleVÄRIrautiasOMISTAJAViivi L.
SYNTYMÄPÄIVÄ05.08.2007       SÄKÄ152 cmKOTITALLICecilié Stud
SUKUPUOLIoriMERKIT-REKISTERINUMEROVH-33946


KRJ II-palkittu tammikuun tilaisuudessa 2008 pistein 81
SLA II-palkittu helmikuun tilaisuudessa 2008 pistein 77
YLA2-palkittu huhtikuun tilaisuudessa 2008 pistein 135


KALLE - POIKA, JOLLE SIUNAANTUI KAIKKI

Kalle on kiertelemättä poika, jolle on siunaantunut kaikki taivaan lahjat - niin upeat koulukiemurat, upea ulkonäkö kuin oriiksi kiltti luonne ja tammojen hurmaustaidot. Kalle on siis ori parhaimmillaan, ja tietää kyllä sen itsekin. Kun Kallen karsinaan astuu, oli kyseessä sitten vieras tai tuttu, tuo turvallinen turvan pukkaus ja lämmin katse sulattavat kenen tahansa sydämen välittömästi.

Tallissa Kalle on kiltti ja ulkopuolisen silmin vaikuttaa varmasti enemmän ruunalta kuin oriilta todella rauhallisen tallikäytöksensä vuoksi. Ainut aika vuorokaudesta älämölön pitoon on ruoka-aika, sillä tällä herralla on aina nälkä. Viereisten karsinoiden asukkeihin Kalle ei kiinnitä mitään huomiota, vaan on aina omassa rauhassaan pohtien maailman menoa. Karsinaan astuessa taskujen hamuaminen makupalojen varalta on todella tuttu juttu tälle pojulle. Saatat saada moittivan katseen herran huomatessa makupalojen puutteen, mutta se on vain hyväksi Kallelle - jollei syömistä valvottaisi ja säännösteltäisi, herralla olisi heinämaha melkein maahan asti. Ainakin melkein. Kesälaitumilla huomaa kyllä, millainen ruokahalu pojalla on, tiedä häntä mistä sen on perinyt. Aliravittu poika ei missään tapauksessa ole, joten jätetään ruokinta ainaisesta nälästä huolimatta ruoka-ajoille.

Kallea käsitellessä herra on kuin enkeli. Kun harjapakin ottaa esille, saattaa ori hamuta harjan tai kaksi ja heittää ne pois pakista, mutta temppuilu jää siihen. Harjauksen alettua Kalle seisahtaa kuin kivi paikalleen ja nauttii joka ikisestä harjanvedosta kuin hieronnassa olisi. Pölyharja on herran suosikki, hyvänä kakkosena pääharja. Kun pää on harjattu, tulee Kallelta koiranpentumainen ilme pyytäen lisää ja hellä pukkaus hoitajalle. Kutittamisesta Kalle ei pidä ollenkaan, mutta ronskit vedot sen sijaan saavat pojun todella nauttimaan elämästään. Kavioiden puhdistus on helppoa - kun otat koukun esille, on Kalle jo jalka ojossa, valmiina pitämään sitä koko ajan ylhäällä. Todella hyvinkoulutettu ori! Tarvitaan uskomatonta luonnetta, jotta vikuroivasta oripojasta, jollaisena Kallen ensin tapasin, saadaan tälläinen unelmahevonen - siitä voin kiittää vain Kallen kasvattajia Karmiinissa. Varusteiden laitto sujuu kuin tanssi, eikä Kalle ole varmaan ikinä kuullutkaan pullistelusta, saati pään viskomisesta.

Ratsastaessa Kallella on ajatukset hallussa. Kun koulukentälle päästään, on herra jo aivan täynnä puhtia ja muoto tulee kuin itsestään tasapainon ja hyvän istunnan avulla. Vaikka Kalle onkin upean tason ratsu, ei se tarkoita sitä, etteikö ratsastajalla olisi silti töitä - päinvastoin. Kalle kyllä tekee kaiken mitä vaaditaan, vieläpä oikein kauniisti ja hallitusti, mutta kaikkea tarvitsee todella pyytää - herra ei ole herkkä suustaan ja muutenkin apujen ja pidätteiden kanssa saa olla aika reilu, jotta Kalle ymmärtää, mitä häneltä pyydetään. Kun sitten pyyntö on mennyt perille, ei hommassa ole mitään vikaa. Kalle taitaa loistavasti niin laukanvaihdon askeleessa kuin puolipiruetin askeleessakin ja sulkutaivutukset ovat herran bravuuri. Askellajit ovat ilmavat ja kauniit, mukavat istua. Estekentillä Kalle on kyllä innoissaan, mutta suoritus menee yleensä vähän niin ja näin; kuten jo kerroin, herran kanssa pitää olla aika reilu, ja siksi ajoitus saattaa mennä pieleen helpostikin. Jollei herraa avusta hyppäämään, menee hän kyllä suoraan läpi esteen. 'Mitäs et pyytänyt', Kalle vain katselee nolostuneena ratsastajaa jälkeenpäin. Hyppimisestä Kalle kuitenkin pitää selkeästi, sillä treenien jälkeen hän on oikein tyytyväinen ja tempo on koko ajan oikein hyvä. Veri vetää koulun puolelle selkeästi - ainakin taitojen puolelta. Hyvien koulutaitojen takia menestystä on etsitty myös kenttäpuolelta, ja luonnollisesti Kalle taitaa valjakkoajoa jo hyvin. Saa nähdä, kuinka pitkälle näissä lajeissa vielä päästään. Westernpuolelle Kalle on osoittanut taitoa ja uskomatonta mutta totta, osa lajeista menee jo vaativalla tasolla.

Kilpailuissa Kallella ei ole mitään väkijoukkoa vastaan - ei todellakaan. Kalle uteliaana katselee ympärilleen ja pörhistelee mahdollisille tammoille yrittäen päästä suosioon. Itse suoritusta ei yleensä mikään kaada, jollei mitään suurempia häiriötekijöitä synny kentän ulkopuolelta. Koulukisoissa Kalle keskittyy selkeästi enemmän, kuin kotikentällä, estekentälläkin pientä herkistymistä on havaittavissa. Traileriin Kalle kävelee mielellään tietäessään, että siellä saa heiniä, poistulossa saa välillä vähän tapella, muttei mitenkään mainittavasti. Eläinlääkäriin herra on aina suhtautunut pienellä varauksella, mutta kengittäjäherramme on Kallen paras kaveri - heti omistajan jälkeen.

KOULUTUSTASO Minut on koulutettu tasoille va A - 90 cm. Olen koulupainotteinen.
Katso rankingpisteeni ja ominaisuuspisteeni täältä!

       

Kuvien © Ziki, tuhannet kiitokset!

    KARMIININ KURAVERINEN
    sh-o, 152 cm
    KRJ II, SLA-II, YLA2
i. Ch K.J Tuuriosuma VH-19270
sh-o, 150 cm, YLA2, SLA-I
ii. LNA Eemeli VH-3072
sh-o, 152 cm, KTK-II, KRJ-I, YLA1
iii. Syreenin Hapanlimppu
sh-o
iie. Ch Purppuran Tuliharja
sh-t, 156 cm
ie. NRD Jessika
sph-t, 147 cm
iei. VIR MVA Ch Nerian Eemil VH-1897
sph-o, 147 cm, KTK-I, KRJ-I, VVJ-I, YLA1
iee. Oljenkorren Morrena
sh-t, 145 cm
e. Kultakutri OMG VH-19049
sh-t, 154 cm, KRJ II, YLA2, SLA-II
ei. VIR MVA Ch Vaapukan Kaamos VH-26714
sph-o, 146 cm
eii. Viljamäen Eemil
sh-o, 148 cm
eie. VIR MVA Ch LNA Pampula
sph-t, KTK-II
ee. Värttinä VOE
sh-t, 159 cm, KRJ-IV, SLA-I
eei. Hämypuron Tuulipoika
sh-o, 149 cm, KRJ III, YLA3
eee. Pohjolan Bea
sh-t, 160 cm


iiii. Keijun Rentukka
iiiii. Taikatuulen Tuiskaus
iiiiiii. Iki-Ihana SHR: SHR-014, VRL: H-0946, KTK-I
iiiiie. E.N Katariina
iiiee. Virvatulen Virsukka KTK-III
iiieei. Aatteen-Onni
iiieee. R.I Minttu Karamelli
iiieeei. Hevosenkengän Marmelaadi SHRo-047
iiieeee. Minttusuklaa
iiieeeei. Jalavakadun Unikaiku
iiieeeeee. Hopeafarmin Rinkeli
iiie. Ch Purppuran Tuliharja
iiiei. Hiisin-Hetkaus
iiieii. Ch Kuujärven Pieni Mutta Pippurinen KTK-III
iiieiii. VIR MVA Ch Kuujärven Menninkäinen
iiieiiii. VIR MVA Ch Taikatuulen Ajatus KTK-II
iiieiiiii. Harmaanaaman Uusvuos-Aaroni
iiieie. Ch Metsätähden Taika KTK-III
iiieiei. Sepitys
iiiee. Tempperamentti KTK-III

ieiii. Kapoeira, KTK II, YLA1
ieiie. Syreenin Quuluisa
ieiii. Loiston Hallava, VIR MVA Ch, KTK II
ieiiii. Hallusinaatio, VIR MVA Ch, KTK III
ieiiie. Vauhdin-Likka
ieiie. Keinukallion Katseenvangitsija, VIR MVA Ch, KTK I
ieiieei. Kulkurin Valssi, VIR MVA Ch, KTK III

eeei. Korennon Kasvoton
eeee. Viljamäen Enni
eeeei. Ch Kuujärven Juhlija
eeeeie. M.L. Juhlan Toive
eeeeii. VIR MVA Ch Liinun Pikkupeikko
eeeeiii. Ch Aurinkorannan Aamurusko KTK-II
eeeeiie. Nomparelli
eeeee. LS Vilppu
eeeeei. M.K. Kettu
eeeeeiii. Ch Lähde-Laitos KTK-III
eeeeeiei. Ch Aurinkorannan Aamurusko KTK-II
eeeeeiee. Melkein Enkeli
eeeeee. N.I.N. Lumiturpa
eeeeeei. VIR MVA Ch Rimurin Lento KTK-II
eeeeeee. N.I.N. Kielo

eiii. Viljamäen Sälisteri
eiiie. V.L. Lentoliina
eiiiee. Metsänkuiskauksen Ihminkäinen
eiiieei. Pikkumetsän Aaron
eiiieeii. Omenan Albert
eiiieee. Vir Mva Ch Nopsaneiti YLA3
eiiieeei. VIR MVA CH H.M. Nopsa KTK-III
eiiieeee. Jarruneiti
eiiiei. VIR MVA Ch Kuujärven Lennähdys
eiiieii. VIR MVA Ch Rimurin Lento KTK-II
eiiieie. RHS Suomineito
eiiii. Liinun Kaamos-Hurmuri
eiiiii. VIR MVA CH Kasanova KTK-III
eiiiie. VIR MVA Ch Liinun Aurora-Amelia KTK-II
eiiiiei. Kulkurin Valssi KTK-III
eiiiiee. Ahon Adalmiina
eiie. LS Vilppu
eiiei. M.K. Kettu
eiieiii. Ch Lähde-Laitos KTK-III
eiieiei. Ch Aurinkorannan Aamurusko KTK-II
eiieiee. Melkein Enkeli
eiiee. N.I.N. Lumiturpa
eiieei. VIR MVA Ch Rimurin Lento KTK-II
eiieee. N.I.N. Kielo
eeii. Metsätähden Pippuri
eeiii. Ch Lähde-Laitos KTK-III
eeiie. Ch Taikuriina KTK-III
eeie. Kottaraisen Kaunis Muisto Lapista YLA2
eeieii. Riinan K.V Mantuli
eeieie. Taikatuulen Säihke
eeieiei. VIR MVA Ch E.N Tornado KTK-II
eeiee. Kuujärven Sadepilvi
eeieei. Kuujärven Vallaton
eeieee. VIR MVA Ch Taikatuulen Lumous
eeieeii. VIR MVA Ch Kuujärven Menninkäinen
eeieeiii. VIR MVA Ch Taikatuulen Ajatus KTK-II
eeieee. Jalavakadun Kristallikyynel


VALMENNUKSEMME

Kouluvalmennus 30.11.2007 Kirveltäjässä:
Kalle hurmasi valmennuksen tammavieraat välittömästi, tämä nuori ori osoitti niin suurta taitoa ja karismaa, että ihmistyttölapsetkin olivat mennyttä kamaa. Valmentaja sentään koitti pitää järjen päässään - vaikka Kallen liikkeet olivat pitkälle hiotut, se kulki kaiken aikaa hieman liian matalassa muodossa. Itse tehtävissä ei ilmaantunut ongelmia, vaan käytimme koko tunnin muodon kohottamiseen. Kalle valahti helposti nojaamaan ohjiin, ja Sanni edesauttoi asiaa kokoamalla ratsuaan välillä turhankin voimakkaasti. Laukannostojen jälkeen Kalle kuitenkin alkoi näyttää siltä miltä pitääkin - suosittelin Sannille laukannostojen ottamista mukaan alkuverryttelyihin, se auttaa joillekin hevosille.

KUULUMISIA

15.02.2008 - Tänään vietimme päivää Virtuaalitalli Lakeassa järjestettyjen leikkimielisten näyttelyiden tahdissa. Kallen luokassa näytettiin yhteensä seitsemän suomen(pien)hevosoria ja tulokseksi tuli hienosti toinen sija - palautteena saimme seuraavaa: "Vankka rakenteinen, hieman työhevostyyppinen huomenhevonen. Kaunis pää ja hyvä kaula. Hyvä runko, joka on hieman avo. Kokonaisuudeltaan komea. Hienot sivut, panostettu!" 2/7

18.05.2008 - Palailimme jälleen niin Sirjan kuin muidenkin valmentajiemme antamiin kommentteihin tänään treeneissä ja yritimme pureutua entistä paremmin esille tulleisiin ongelmakohtiin - lähinnä tuohon muodon kohottamiseen. Sirjan neuvojen myötä olen alkanut ottaa laukannostoja alkuverryttelyihin ja kuten uskoin, se todella auttoi! Kiitokset Sirjalle muistakin hyvistä vinkeistä Kallen suhteen.

JÄLKIPOLVET

Karmiinin Kuraverinen on tarjolla Cecilié Studin ulkopuolisille suomenhevostammoille erittäin rajoitetusti. Jos tammallasi on kolme- tai yli kolmepolvinen suku virtuaalimaailmassa, sukutauluista ei löydy samoja nimiä ja tammasi on sijoittunut koulukilpailuissa / mahdollisesti palkittu, otathan yhteyttä osoitteeseen virtuaali at sateenvarjo.net, jos olet kiinnostunut astutuksesta.

02.01.2008 sh-t Sannin Hietaliina (e. Tuikin Tiuhti)
04.02.2008 sh-t Sannin Tiuhti (e. Tuikin Tiuhti)
24.02.2008 sh-t Sannin Karmiina (e. Tuikin Tiuhti)
16.05.2008 sh-t Sannin Ruisriina (e. Ruisraisa KIR)
astui tamman Mörkövaaran Aaveritari 28.10.2008

KILPAILU-URA

Katso rankingpisteeni ja ominaisuuspisteeni täältä! Olen koulupainotteinen orii. Merkitsemme vain avoimien kilpailuiden sijoitukset kalenteriin. KRJ II-palkinto saavutettu tammikuussa 2008 - tavoitteena palkinnon korotus parin jälkeläisen ja KRJ-CUP-kilpailujen jälkeen. Kalle kilpailee vielä toistaiseksi pienimuotoisesti KERJ-, ERJ-, VVJ- ja WRJ-kilpailuissa.

SIJOITUKSET:
1071107KRJkouluratsastuskilpailutva AEtna3/50
2201107KRJkouluratsastuskilpailuthe AGhazi Arabians3/50
3071107KRJkouluratsastuskilpailutva AHallavaaran tila4/20
4151107KRJkouluratsastuskilpailutva AConquérant4/36
5171107KRJkouluratsastuskilpailutva AConquérant4/36
6171107KRJkouluratsastuskilpailutva AJuggel1/40
7151107KRJkouluratsastuskilpailutkür va BCecilie Riders2/37
8151107KRJkouluratsastuskilpailutva ACecilie Riders2/29
9151107KRJkouluratsastuskilpailutva ACecilie Riders5/29
10111107KRJkouluratsastuskilpailutva BVirnia7/100
11201107KRJkouluratsastuskilpailutva AVadelmankukka6/50
12101107KRJkouluratsastuskilpailutva AJorkka4/30
13111107KRJkouluratsastuskilpailutva ATe Adoro Estate6/40
14201107KRJkouluratsastuskilpailutva AWikponies2/213
15181107KRJkouluratsastuskilpailutva AViehättävä1/26
16181107KRJkouluratsastuskilpailutva BViehättävä5/26
17181107KRJkouluratsastuskilpailutva AViehättävä2/23
18181107KRJkouluratsastuskilpailutva BViehättävä2/23
19191107KRJkouluratsastuskilpailutva BKaRa1/38
20211107KRJkouluratsastuskilpailutva BKaRa3/52
21261107KRJkouluratsastuskilpailutva ANangiala1/35
22251107KRJkouluratsastuskilpailutva BHakaniemen tila2/49
23251107KRJkouluratsastuskilpailuthe ASointuva5/30
24121207KRJkouluratsastuskilpailuthe BGhazi Arabians1/50
25181207KRJkouluratsastuskilpailutva ATalli Acorn4/50
26121207KRJkouluratsastuskilpailutva BKenton Ponies2/40
27101207KRJkouluratsastuskilpailutva BPravier7/120
28281207KRJkouluratsastuskilpailutva BCosgrove4/60
29121207KRJkouluratsastuskilpailuthe ATumpela2/40
30151207KRJkouluratsastuskilpailutva ACradless Stables6/60
31291107KRJkouluratsastuskilpailutkür he ACadillac10/140
32011207KRJkouluratsastuskilpailuthe BConquérant1/36
33021207KRJkouluratsastuskilpailutva AConquérant3/36
34011207KRJkouluratsastuskilpailutva AParaatiponit4/30
35011207KRJkouluratsastuskilpailuthe AViehättävä2/50
36011207KRJkouluratsastuskilpailutva BViehättävä2/50
37011207KRJkouluratsastuskilpailutva BViehättävä3/50
38201207KRJkouluratsastuskilpailuthe AAweia4/113
39171207KRJkouluratsastuskilpailutva BFSRa2/78
40101207KRJkouluratsastuskilpailutva AGRO3/30
41011207KRJkouluratsastuskilpailutva Akutsu4/30
42091207KRJkouluratsastuskilpailutva BCecilie Riders6/44
43091207KRJkouluratsastuskilpailutkür va BCecilie Riders4/47
44091207KRJkouluratsastuskilpailutva ACecilie Riders2/34
45171207KRJkouluratsastuskilpailuthe BCecilie Riders2/70
46171207KRJkouluratsastuskilpailutva BCecilie Riders5/56
47171207KRJkouluratsastuskilpailutva ACecilie Riders1/48
48171207KRJkouluratsastuskilpailutva ACecilie Riders5/48
49171207KRJkouluratsastuskilpailutkür he ACecilie Riders3/46
       
1011207ERJesteratsastuskilpailut70 cmPravier1/12
2180108ERJesteratsastuskilpailut60-70 cmChennye1/48
3110408ERJesteratsastuskilpailut90 cmVaellustalli Suosirri8/77
4130408ERJesteratsastuskilpailut60 cmYountville1/49
       
1111107KERJkenttäratsastuskilpailutharrCecilie Riders1/24
2111107KERJkenttäratsastuskilpailutaloittCecilie Riders1/12
3301107KERJkenttäratsastuskilpailutharrVadelmankukka1/21
4181207KERJkenttäratsastuskilpailutharrasteYt Sueño4/26
5061207KERJkenttäratsastuskilpailutaloitt.Cecilie Riders4/16
6030108KERJkenttäratsastuskilpailutharrasteCarmen Hanoverians1/25
7191107KERJkenttäratsastuskilpailutharrasteTuHaSe2/40
8170108KERJkenttäratsastuskilpailuttutustumisKaRa1/14
9270308KERJkenttäratsastuskilpailuttutustumisKimovaara1/110
10160708KERJkenttäratsastuskilpailutCCI/CIC**CeRi4/28
11160708KERJkenttäratsastuskilpailutCCI/CIC**CeRi5/28
12160708KERJkenttäratsastuskilpailutCCI/CIC*CeRi2/26
       
1151107VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdForskjell2/10
2131107VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders2/6
3131107VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders1/6
4241107VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdHampús1/49
5211107VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders2/6
6211107VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders2/6
7211107VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders2/6
8011207VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdCecilie Riders2/5
9160108VVJvaljakkoajokilpailutnov kestCsepp1/16
10120108VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdCecilie Riders3/20
11220108VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdKK Keanne7/50
12140108VVJvaljakkoajokilpailutvaat koulukKaRa3/12
13160208VVJvaljakkoajokilpailutnov koulukKuusikumpare1/17
14250508VVJvaljakkoajokilpailutnov tarkkBranwen Farm1/14
15310508VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdYountville3/20
16070208VVJvaljakkoajokilpailutnov koulukCecilie Riders1/14
17070208VVJvaljakkoajokilpailutnov koulukCecilie Riders1/10
18070208VVJvaljakkoajokilpailutnov koulukCecilie Riders1/10
19120408VVJvaljakkoajokilpailutnov koulukCecilie Riders3/20
20120408VVJvaljakkoajokilpailutnov koulukCecilie Riders3/20
21050608VVJvaljakkoajokilpailutnov tarkkCecilie Riders2/17
22050608VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdKatvusto3/9
23150708VVJvaljakkoajokilpailutnov yhdTijuana Stables2/11
24190708VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdKaRa4/26
25250708VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdKaRa3/26
26020808VVJvaljakkoajokilpailutvaat yhdJPR6/42
       
1211207WRJwesternratsastuskilpailuthelppo western pleasureROWDY1/36
2131207WRJwesternratsastuskilpailutvaativa trailSEA4/75
3151207WRJwesternratsastuskilpailutvaativa reiningSEA5/90
4020108WRJwesternratsastuskilpailuthelppo reiningROWDY1/32
5020108WRJwesternratsastuskilpailuthelppo western ridingROWDY4/26
6070108WRJwesternratsastuskilpailutvaativa western ridingKaRa1/37
7300108WRJwesternratsastuskilpailuthelppo trailKuusikumpare4/20
8300108WRJwesternratsastuskilpailutvaativa reiningKuusikumpare3/20
9010808WRJwesternratsastuskilpailutvaativa versatile horseSouthern E Arabs3/21
10250808WRJwesternratsastuskilpailuthalterKaRa4/47
11270808WRJwesternratsastuskilpailuthalterKaRa3/57
12270808WRJwesternratsastuskilpailutwestern ridingKaRa1/96


NÄYTTELYT
1131007NJnäyttelytpt. Maria A.MörköläKUMA, JS
2191007NJnäyttelytpt. Anette N.AquanimalsLKV4, KUMA, JS
3201007NJnäyttelytpt. Eija P.EPREKUMA, JS
4211007NJnäyttelytpt. Kati S.VornaKUMA, JS
5131107NJnäyttelytpt. Alina J.FiktioKUMA, JS
6201107NJnäyttelytpt. Jaana L.KatvustoKUMA, JSSivuilla esitelty hevonen on virtuaalihevonen ja täysin mielikuvituksen tuotetta. Hevosen tiedot eivät liity mitenkään mahdollisiin kuviin, ja kaikki yhtäläisyydet oikeisiin hevosiin ovat puhdasta sattumaa. This horse is a Sim-Game horse - nothing exist in real life. If something matches with real life, it's only a pure coincidence and this Sim-Game horse doesn't have anyhing to do with the horse in photographs on this page. What is this?