VIRALLINEN NIMISymbioosin VaraslähtöROTUsuomenhevonenKASVATTAJAEmmi L. / Langehoft
LEMPINIMILasseVÄRIrautiasOMISTAJAViivi L.
SYNTYMÄPÄIVÄ + IKÄ17.10.2006     SÄKÄ158 cmKOTITALLICecilié Stud
SUKUPUOLIoriMERKITpiirto, ruunusukat oej ja vejREKISTERINUMEROVH-24755


VVJ III-palkittu tammikuun tilaisuudessa 18.1.2008 pistein 46


LASSE - PIPPURIA JA LUOTTAMUSTA Yleisesti Lasse on kovin persoonallinen tapaus; vieraammille ihmisille kovaa puoltaan näyttävästä oripojasta (joka muuten tulee luonteeltaan hyvin paljon isäänsä) ei uskoisi löytävän niin paljon luottamusta, miellyttämisenhalua ja ahkeruutta. Ratsastaessa pojan parhaat puolet tulevat esiin, ja ratsastajan ja Lassen yhteistyöllä ori tekee hienoja suorituksia niin koulu- kuin esteradoillakin. Lempinimensä perusteella Lasse olisi leppoisa ja rauhallinen ori - mutta tämäpä poika yllättää. ;)

Tallissa Lassen ego on suurimmillaan. Karsinastaan se katsoo ohikulkijoita hieman vihaisin katsein, mutta tutun ihmisen tullessa karsinaan se kuitenkin heltyy hetkeksi hamuamaan tulijan taskuja porkkananpalan toivossa. Riimunnarua etsiessä se kuitenkin perääntyy taas, eikä antaisi millään kiinnittää itseään. Harjaus sen sijaan sujuu jo hieman paremmin. Lassen teot - kuten isänsäkin - ovat kuitenkin roimasti pienemmät kuin uhot. Kärpästäkään ei sattuisi oikeasti oripojan seurassa. Kaviot nostetaan pitkähkön suostuttelun jälkeen, mutta kannattelusta joutuu huolehtimaan hoitaja. Kengittäjästä poika ei tykkää ollenkaan - jotenkin siitäkin tapahtumasta aina selvitään ajan kanssa. Veden kanssa Lassella ei ole mitään ongelmaa - niin pesu kuin vesiesteiden ylityskin sujuu melko neutraalisti.

Tarhassa Lassea pidetään aina yksin - oripoika ei tykkää seurasta eikä seura hänestä. Lassen ja muiden orien kemiat eivät vaan sovi yhteen. Yksinään tarhassa Lasse on aika rauhassa, ja sinne vienti sujuu helposti ilman karkausyrityksiä. Sieltä haku taas on kätevintä muutaman porkkananpalan ja leivänkannikan kanssa - ilman houkuttimia hänhän ei tarhasta astu.

Ratsastaessa Lasse on nopeasti uutta oppiva, haluaa miellyttää ratsastajaansa ja on kunnianhimoinen ja ahkera. Uudet asiat poika ottaa vastaan hienosti, ja varsinkin koulukuviot ovat iskostuneet sen mieleen upeasti. Esteradoilla hypyt kantavat, joskin vauhdin ollessa kova ajoituksen kanssa pitää tehdä paljon yhteistyötä ennen kuin tehdään puhtaita ratoja - ori kun tykkää hypätä aina vähän ennen tai myöhässä. Kilpailuissa Lasse esittelee itseään ja taitojaan mielellään tuomareille, mutta traileriin viemisen kanssa on välillä pieniä hankaluuksia. Maastoesteillä Lasse tykkää viedä ratsastajaansa, minkä ei saa antaa käydä päinsä. Kun Lassella maastossa ratsastaa kovaan kyytiin tottunut ratsastaja, orin miellyttämisenhalusta saadaan hitunen esille ja lopun voi arvata.
 
 

KILPAILU-URA Kilpailukokemuksistani voit lukea täältä.

  

Kuvista kiitokset Emmi L.:lle, kopiointi kielletty. (Luvat kunnossa.)


 
  Symbioosin Varaslähtö  Kirveltäjän Loistokas Orjantappura
Kirveltäjän Kilinä
 Symbioosin Tiukkapipo Sampo
Satuolento

Sivuilla esitelty hevonen on virtuaalihevonen ja täysin mielikuvituksen tuotetta. Hevosen tiedot eivät liity mitenkään mahdollisiin kuviin, ja kaikki yhtäläisyydet oikeisiin hevosiin ovat puhdasta sattumaa. This horse is a Sim-Game horse - nothing exist in real life. If something matches with real life, it's only a pure coincidence and this Sim-Game horse doesn't have anyhing to do with the horse in photographs on this page. What is this?