VIRALLINEN NIMITraumakokemusROTUsuomenhevonenKASVATTAJAEmma Lukkarinen, FIN
LEMPINIMIRami, RameVÄRIpunarautiasOMISTAJAViivi L.
SYNTYMÄPÄIVÄ + IKÄ11.10.2006     SÄKÄ159 cmKOTITALLICecilié Stud
SUKUPUOLIoriMERKITkeskeltä kapea lsi jpku vtj vsk vko REKISTERINUMEROVH-30307


RAMI - RAUHALLINEN KUMPPANI

Rami on oripojaksi todella rauhallinen ja luotettava tapaus - joskin myös hitunen uteliaisuutta löytyy. Rami on monipuolisuuden kuningas, sillä rauhallisesta perusluonteestaan huolimatta estekentillä tästä pojasta kuoriutuu uskomaton ponnistaja, ja kapasiteettia uskotaan myöhemmin löytyvän jopa 110 senttiin asti. Kouluratsastuskentillä Rame taas on uskomattomat liikkeet omaava ratsu, jonka yhteistyökyky ratsastajan kanssa yltää huipulle asti.

Tallin puolella Rami on yleensä rauhassa omissa oloissaan, odottaa ruokailun aikana nätisti omaa vuoroaan ja on muutenkin aika hiljainen. Mutta odotas, jos näkypiiriin tulee tamma, siinä vaiheessa alkaa älämölö ja itsensä esittely siihen malliin, ettei ennen ole nähty. Ilmeisesti muuten niin rauhallinen ja kiltti ori purkaa sitten kaiken ylimääräisen energiansa näihin vastakkaisen sukupuolen edustajien kosiskeluun..

Tarhoilla ja laitumilla Rami on omissa oloissaan, kunhan sillä on reilu oma tila eikä kukaan tule pomottelemaan. Haku ja vienti ovat helppoa kuin heinänteko. Traileriin Ramin voi myös viedä huoletta. Eläinlääkärin vieraillessa poika on vähän hermostunut, mutta tutustumisen jälkeen kaikki menee aina hyvin.

KILPAILU-URA Kilpailukokemuksistani voit lukea täältä.
Koulutettu minua on toistaiseksi tasoille he A / 110 cm / 100 cm, painotuksena on kenttä.

     
        

Kuvista kiitokset misery.:lle, kopiointi kielletty. (Luvat kunnossa, palkka maksettu.)


  Traumakokemus  Traumaattinen Ilon Hokkeri
Tytteli
Kauan Koettu Väinämöinen KOTT
Uneksittu

JÄLKIKASVU

01.11.2007 Sannin Traumavelho (e. Erilan Noita)


Sivuilla esitelty hevonen on virtuaalihevonen ja täysin mielikuvituksen tuotetta. Hevosen tiedot eivät liity mitenkään mahdollisiin kuviin, ja kaikki yhtäläisyydet oikeisiin hevosiin ovat puhdasta sattumaa. This horse is a Sim-Game horse - nothing exist in real life. If something matches with real life, it's only a pure coincidence and this Sim-Game horse doesn't have anyhing to do with the horse in photographs on this page. What is this?