Lämpimästi tervetuloa!

Rajalaakso, tutummin Raja tai Laakso, on vuonna 2010 perustettu yksityistila kauniissa virtuaalisessa Etelä-Suomessa. Kaikki sai alkunsa Viivin äidin perittyä 100 hehtaaria maata rannikolta - tiluksilta löytyi rakennus jos toinenkin ja sitäkin enemmän kauniita maastoja. Laakson kartanotalo Barkgårdin historia alkaa 1500-luvulta, jolloin sen rakensi ruotsalainen liikemies. Myöhemmin laakso kartanoineen siirtyi suomalaisen liikesuvun omistukseen ja huutokaupattiin suvun sammumisen jälkeen 1800-luvun lopulla eräälle esi-isistäni.

Äitini iäkkyyden vuoksi sukutilan hoito jäi perheeni kontolle. Kartanon mailta löytyvä hulppea talli oli helposti kunnostettavissa jälleen käyttökuntoon ja maneesin rakennus alkoi välittömästi omistussuhteiden siirryttyä ja saatuamme rakennusluvat. Tallin kenttä on jo nyt kohtuullisessa kunnossa, ja suunnitelmissamme on kunnostaa pohja vielä tämän vuoden aikana. Tila antaa valtavasti mahdollisuuksia, enkä malta päästä toteuttamaan kaikkia suunnitelmiani! Perheeni lisäksi tulet törmäämään tilalla taatusti niin palkattuun työvoimaan kuin perhetuttuihinkin.

Yksityistalliimme majoitetaan myös ulkopuolisia hevosia, ja toimintamme painottuu pitkälti kilpailutoimintaan. Yksityisille hevosille omistajineen haluamme tarjota markkinoiden parasta palvelua - sitä vastaan odotamme vuokran maksua joka toinen kuukausi, siistejä sivuja ja lyhyitä vierailupäivityksiä sivuille joka toinen viikko. Tutustuthan paketteihimme tarkemmin talli-sivulta!

Me pidämme huolta hevosestasi - takaathan siten että toimintamme jatkuu?


Terveisin,


 
etusivu       -         tilukset       -         talli        -         toiminta        -         tallikirja